Trent Reznor lupailee, että Nine Inch Nails palaa vielä julkaisukantaan ja kiertueelle

08.11.2012

Trent Reznorin uusi kokoonpano How to Destroy Angels julkaisee pian toisen ep:nsä ja debyyttialbuminsa.

Kuva: Rob Sheridan.

Sen jälkeen kun Nine Inch Nails heitti ”jäähyväiskiertueensa” vuonna 2009, on Trent Reznor keskittynyt uuteen yhtyeeseensä How to Destroy Angelsiin ja tekemään elokuvasoundtrackeja Atticus Rossin kanssa. Nyt kuitenkin Rolling Stonen tuoreessa haastattelussa Reznor pitää jo NIN-comebackiakin mahdollisena.

”Kaikki viittaa siihen, että tulee uutta musiikkia”, Reznor vastaa Nine Inch Nailsin paluuta koskevaan kysymykseen. ”Näitä juttuja on työn alla.”

Myös mahdolliseen keikoille paluuseen vastaus on myönteinen. Reznor toteaa myös, ettei hän koskaan sanonut yhtyeen olen lopullisesti mennyttä, vaan halunneensa vain keskittyä muihin asioihin. Viimemmäksi hän on säveltänyt musiikin Call of Duty: Black Ops 2 -peliin.

Reznorin, hänen vaimonsa, Atticus Rossin ja Rob Sheridanin muodostama How to Destroy Angels julkaisee 13. marraskuuta toisen EP:nsä An Omen, jolta voi maistiaisena kuunnella Keep it Together -kappaleen alla olevan videon muodossa. Yhtyeen esikois-ep ilmestyi jo vuonna 2010, mutta ensimmäistä albumia saadaan odottaa vielä ensi vuoden puolelle.

How to destroy angels: Keep it together from How To Destroy Angels on Vimeo.

Lisää luettavaa