Ilmoitus: Fiftarihenkistä tunnelmaa ja laadukkaita hampurilaisia

[ILMOITUS]

Aitoa 50-luvun amerikkalaishenkeä edustava Hello! American Diner avasi ovensa Turun keskustan Forumissa. Se on järjestyksessään konseptin toinen ravintola, joita on tulevaisuudessa tarkoitus avata lisää myös muihin kaupunkeihin. Ensimmäinen Hello! American Diner avattiin Lahdessa alkuvuodesta.

”Ravintolan avaaminen Turkuun on ollut aina haaveena, joten olemme enemmän kuin innoissamme saadessamme nyt juhlia virallisia avajaisia. Kaupunkiin, jonka ravintolaelämä ja varsinkin ruokakulttuuri on ollut aina erittäin laadukas ja monipuolinen, on hienoa päästä avaamaan diner-henkinen burgerpaikka. Turku on Suomen aktiivisimpia kaupunkeja ja uskon, että tuomamme uudenlainen tuulahdus keskustan ravintolatarjontaan otetaan myös kaupunkilaisten puolelta samalla ilolla vastaan”, toteaa ravintoloitsija Oskari Hakala.

Elämysmatkalle läpi Amerikan johdattavat ravintolan valikoimiin lukeutuvat erilaiset Yhdysvaltain kaupunkien ja osavaltioiden mukaan nimetyt tuhdit, kotimaisista raaka-aineista valmistetut homemade burgerit, bataattiranskalaiset, salaatit, finger food –annokset ja pirtelöt sekä teeman mukaisen sisustuksen luoma aito fiftarihenkinen tunnelma.

Ravintolassa on myös huomioitu paikallisuus seinille pystytetyn 50-luvun Turusta kootun valokuvanäyttelyn myötä. Kokoelmasta löytyy valokuvia muun muassa kaupungin arkkitehtuurista sekä perinteisestä Joulurauhan julistuksesta vuodelta 1954.

Lue lisää ravintolan kotisivuilta!

[ILMOITUS]