Ilmoitus: Nämä ovat tämän hetken kuunnelluimmat suomalaiset biisit

Ilmoitus: Suomalaisten kuulokkeissa rokkaa Suomen euroviisuedustaja Blind Channel, Emma-voittaja Behn ja moni suosittu naisartisti. Joko olet löytänyt vuoden 2021 kesäbiisin?

03.07.2021

Ilmoitus: Kotimainen vertailualusta Sortter selvitti, mitkä ovat kuunnelluimmat suomalaiset biisit kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Vaikka moni suuri festari on tänä vuonna peruttu, voi kuka tahansa tuoda bileet mukanaan beachille, mökille tai pihajuhliin soittolistan sekä mobiilikauittimen muodossa. Kilpailuta uudet audiolaitteet ja niiden rahoitus ennen ostamista – voit säästää satoja euroja lainavertailulla.

 

Top 10 kuunnelluimmat suomalaiset artistit Spotifyssä

  1. Dark Side – Blind Channel (714 753)
  2. Piilotan mun kyyneleet – Haloo Helsinki (219 498)
  3. Pettäjä – SANNI (199 365)
  4. Mysteeri – Chisu (195 250)
  5. Life (Sun luo) – Cledos, BEHM (188 303)
  6. Meille käy hyvin – Ellinoora (179 162)
  7. Frida – BEHM (156 106)
  8. Left Outside Alone – Blind Channel (152 933)
  9. Kaipaan sua (feat. Boyat & Samuli heimo) – Keko Salata (144 191)
  10. Prinsessa – Etta (143 830)

Tiedot haettiin Spotify Chartista ja haku tehtiin aikavälille 3.-10.6.2021.

 

Euroviisuhuuma näkyy yhä 

Euroviisut näkyvät yhä vahvasti kuunneltuimpien suomalaisten biisien listassa.

Dark Side on ylivoimaisesti kuunnelluin suomalainen kappale Spotifyn suoratoistopalvelussa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Dark Side sai yli kolme kertaa enemmän kuunteluita kuin toisella sijalla oleva Haloo Helsinki. Lisäksi Blind Channelin Left Outside Alone ylsi listalle sijalle 8.

Top 10 -listan kärkipaikoilla komeilee moni Suomen eturivin artisti, mutta listalle mahtuu myös uusia kappaleita hieman tunnetuimmilta artisteilta.

 

Naisartistit dominoivat listaa

Kesäkuun kuunneltuimpien biisien listaan mahtuu monta naissolistia. Viiden kuunnelluimman suomalaisen biisin joukossa on peräti neljä naisartistia.

Tauolta palannut Haloo Helsinki on Piilotan mun kyyneleet -biisillään sijalla 2. Seuraavana ovat suomalaisten kestosuosikit Sanni ja Chisu.

Emma-palkintoja kahminut Behm ylsi kuunnelluimpien listalle kesäkuun alussa kahdella biisillään. Cledoksen kanssa tehty biisi Life (Sun luo) oli sijalla 5 ja Behmin oma biisi Frida puolestaan sijalla 7.

 

Mikä on vuoden 2021 paras kesäbiisi?

Kysyimme Sortterin Facebook-sivuilla kaikkien aikojen parasta kesäbiisiä. Parhaaksi kesäbiisiksi ehdotettiin muun muassa Pariisin kevään Kesäyötä, Valvomon Mikä kesää ja Dannyn Kesäkatua.

Onko vuoden 2021 kesäbiisi Erika Vikmanin ja Arttu Wiskarin Tääl on niin kuuma, Cledoksen ja Behmin Life (Sun luo) tai Ellinooran Meille käy hyvin? Vai joku muu?

Ota Sortterin some-kanavat seurantaan – kesällä järjestämme Facebookissa erilaisia arvontoja. Palkintona on mm. JBL-matkakaiutin, Huuhkajien virallinen pelipaita sekä viikonloppu Hotelli Järvisydämeen.

 

Kesäalet tulevat – muista hoitaa rahoitus ennakkoon

Kesäalet ovat hyvä aika päivittää kodin elektroniikkaa ja kalusteita tai tehdä tarpeellisia hankintoja mökille. Alennusmyynneistä on mahdollista tehdä edullisia löytöjä, mutta hankintoja on hyvä vertailla ennakkoon.

Hankintojen vertailun lisäksi myös rahoitus kannattaa vertailla. Luottokortti tai kaupan tarjoama osamaksusopimus eivät välttämättä ole halvin vaihtoehto rahoittaa kalliita ostoksia. Siksi rahoitus kannattaa kilpailuttaa Sortterin lainavertailussa.

Sortterin asiakkaat säästävät tyypillisesti 1 038 €, kun he vertailevat luottoja Sortterin verkkopalvelussa. Säästö perustuu alkuvuonna 2021 asiakkaiden saamien edullisimman ja kalleimman lainatarjouksen vertailuun, kun lainasumma on ollut 8 000–10 000 euroa.

Vertaile, valitse ja säästä – tutustu Sortterin vertailupalveluun

Lisää luettavaa