Samsung Multiroom. Kuuntele Spotifya langattomasti.

30.01.2015

Ilmoitus. Samsungin Multiroom on älykäs kaiutin joka mahdollistaa sen, mistä jokainen musiikinystävä unelmoi: musiikin kuuntelun langattomasti kaikkialla kotonasi. Alkuun pääsee näppärästi yhdellä kaiuttimella ja järjestelmää on helppo laajentaa ajan kuluessa vaikka asunnon kaikkiin huoneisiin.

Sijoita kaiuttimet haluamiisi huoneisiin ja toista musiikkia suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi. Spotify-suoratoistoa varten tarvitset vain WiFi-yhteyden ja premium-versiosta löytyvän Spotify Connectin. Suoratoisto tapahtuu ilman ylimääräistä akkuvirran kulutusta tai katkoja musiikissa, vaikka käytät laitetta samalla muuhun. Voit siis samanaikaisesti vastata puheluihin, surffata netissä tai pelata pelejä musiikin lakkaamatta. Spotifyn lisäksi saatavilla on muitakin suoratoistopalveluita kuten Deezer ja TuneIn ja Multiroom toimii sujuvasti sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa.

Multiroomia voi käyttää myös Samsung Smart TV:n kanssa kotiteatterijärjestelmänä tai Bluetoothin kautta yksittäisinä kaiuttimina. Kaksi kaiutinta saa toimimaan myös aitona stereoparina. Kaiutinvaihtoehtoja on tällä hetkellä tarjolla kolme: M7, M5 ja uusimpana tulokkaana M3. Kaiuttimet voidaan sijoittaa pysty- ja vaakatasoon tai vaihtoehtoisesti seinälle erillisellä seinätelineellä.

Samsung Multiroom tarjoaa laadukkaan sekä tyylikkään vaihtoehdon kodin äänentoistojärjestelmäksi. Hifimaailma-lehti 7/2014 arvioi testissään että Multiroom M7 -kaiuttimien ääni on luokassaan tasapainoinen, bassot soivat komeasti ja tarkasti.

Multiroom on helposti laajennettavissa omien tarpeiden muuttuessa, ja se on erinomainen vaihtoehto vaativallekin musiikinystävälle.

http://www.samsung.com/fi/discover/multiroom/

Lisää luettavaa