Samsung Multiroom täyttää kotisi musiikilla

13.06.2014

Alla oleva teksti on ilmoitus.

Samsungin uusi Multiroom-järjestelmä mahdollistaa sen, mistä jokainen musiikinystävä unelmoi: musiikin kuuntelun kaikkialla kotonasi. Voit kuunnella samaa kappaletta kaikkialla tai eri kappaleita eri huoneissa samanaikaisesti uuden Multiroom-järjestelmän avulla. Sijoita kaiuttimet haluamiisi huoneisiin ja toista musiikkia suoraan älypuhelimestasi tai tabletistasi. Wireless Audio-Multiroom –sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjelmille. Multiroomia voi käyttää myös Samsung Smart TV:n kanssa kotiteatterijärjestelmänä tai Bluetoothin kautta yksittäisinä kaiuttimina. Kuvittele, että lapset voivat kuunnella omassa huoneessaan lastenmusiikkia samalla, kun sinä katsot olohuoneessa elokuvaa ja makuuhuoneessa soi rentouttava jazz.

Spotify-connectin avulla miljoonat kappaleet ovat helposti kuunneltavissa ja voit täyttää kotisi aina uudella musiikilla klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Soittolistojen luominen on helppoa vedä ja pudota -toimintoa käyttäen. Voit myös samanaikaisesti vastata puheluihin, surffata netissä tai pelata pelejä musiikin lakkaamatta. Spotifyn lisäksi saatavilla on muitakin striimauspalveluita kuten Deezer ja TuneIn.

Kaiuttimet voidaan sijoittaa pysty- ja vaakatasoon tai vaihtoehtoisesti seinälle erillisellä seinätelineellä. Samsung Multiroom tarjoaa laadukkaan sekä tyylikkään vaihtoehdon kodin äänentoistojärjestelmäksi, ja pääset samalla turhista johdoista eroon. Multiroom on helposti laajennettavissa omien tarpeiden muuttuessa, ja se on erinomainen vaihtoehto vaativallekin musiikinystävälle.

http://www.samsung.com/fi/consumer/tv-home-theatre/multiroom/

Lisää luettavaa