Kuka pelätyn Instagramin taitaa? Listaamme 5 kuvapalvelun hienosti haltuun ottanutta suomalaismuusikkoa

Ainakin nämä artistit kannattaa pistää seurantalistalle.

Teksti: Saku Schildt

Instagramista puhuvat kaikki, mutta ketkä suomalaiset muusikot ovat ottaneet kuvapalvelun haltuun huomionarvoisen hyvin? Robin, Musta Barbaari ja sellaiset julkimot tietysti, mutta löytyy sieltä muitakin vilkkaita ja viihdyttäviä sivuja. Kuten nämä.

Teflon Brothers

6623 Instagram-käyttäjää seuraa Teflon Borthersia, mutta ryhmä ansaitsisi vielä jokusen enemmänkin. Rap-ryhmän kuvapankki sisältää muutamia ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoille painautuvia kuvia, kuten tämän Sahamies-poseerauksen viime kesän futisfinaalin alta:

www.instagram.com/teflonbrothers

Elli Haloo

Haloo Helsingin laulaja päivittää viikon tai parin välein omaakin tiliään, ja Ellin kuvallinen anti on parhaimmillaan vallan kekseliästä. Laulajan kasvot ovat sivulla tietty pääosassa, mutta anti on perusselfie-osastoa tyylikkäämpää. Ellillä on tällä hetkellä 9081 seuraajaa.

www.instagram.com/ellihaloo

Ruudolf

Muutaman päivän välein 16,524 seuraajansa iloksi kuvia lisäävä Ruudolf poseeraa vapaaottelijoiden kanssa, poseeraa milloin missäkin ja kenenkin kanssa ja tarjoaa paljon myös videoita – esimerkiksi itse tallennettua keikkakuvaa Lappeenrannasta. Hyvä!

www.instagram.com/asfalttisoturi

Iisa

Reginasta soolouralle suunnannut Iisa tarjoaa 707 seuraajalleen muun muassa tavallista stailimpia keikkakuvia ja takahuonemeininkejä.

www.instagram.com/iisaofficial

Jodarok

Kemmuru-räppäri tarjoaa 2331 seuraajalleen hyvinkin kirjavaa kamaa. Ei todellakaan mitään tavallista selfie-materiaalia, mistä luonnollisesti iso plussa.

www.instagram.com/jodarok

Bonus:
Floor Jansen

Nojoo, eihän Floor ole suomalainen, mutta laskettakoon Nightwish-solisti tähän mukaan. Jansen kun on ansiokkaasti löytänyt tiensä suomalaisyleisön sydämiin, eivätkä kaikki välttämättä tiedä, että hänellä on ikiomakin Instagram-tili.

www.instagram.com/floor_jansen_official