Muiden on turha huudella – Kingfishin on pakko flexaa

"Turha huudeilt huudella."

Kingfishista on tullut lyhyessä ajassa yksi suomiräpin seuratuimmista nimistä. Haastattelumme räppäristä voit lukea täältä.

Haastattelun aikoihin Kingfish oli kiinnitetty juuri Tasoi Recordsille ja Koko kesä -ep odotti ilmestymistään. Kyseinen ep sisälsi Koko kesä -kappaleen, josta tuli yksi kesän rap-hiteistä. Esimerkiksi ”koko kesä blokeilla” -fraasista tuli lausahdus johon saattoi törmätä sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen.

Haastattelussa Kingfish vihjaili, että lisää uutta materiaalia ei kesällä kuultaisi ja se myös piti paikkaansa. Sen sijaan räppäri heitti keikkoja klubeilla ja festareilla.

Tänään sitä saatiin kun Kingfish julkaisi uuden kappaleen Pakko flexaa. Kappale kertoo juuri edellä mainituista asioista ja myös siihen liittyvistä negatiivisista puolista. Kun suosiota tulee, niin myös epämääräisiä kommentteja alkaa kuulumaan.

Räppäri muotoili asian Facebook-sivullaan seuraavanlaisesti: ”Fisun korviin alkoi kuulua huhuja siitä, että jengi epäilee riittääkö sillä enää? Pystyykö se ylittämään Koko Kesää? Pystyyks Fisu tekemään uutta bängeriä ilman fiittaajia?
Kesän jälkeen me mentiin Jay Kovan kanssa studiolle ja mietittiin mitä jengi oli tehny sillä aikaa kun nautittiin elämästä, ja tää biisi synty siitä. Anyway, sun elämäs tulee olemaan jengiä ketkä epäilee sua, ja välillä niille on vaa PAKKO FLEXAA!”

Tsekkaa uusi biisi alta tai täältä. Tuotannosta vastaa Jaykova.