Artistit: Ismo Alanko

Vuoden yllättävin suomirock-coveri taitaa olla tässä: Rentun ruusu sai todella koruttoman tulkinnan

Vuosi ei ole vielä kovin pitkällä, mutta on vaikea kuvitella loppuvuoden tuovan mukanaan yllättävämpää suomirock-coveria kuin Ismo Alangon tuore cover-versio Rentun ruususta. Irwin Goodmanin vuoden 1988 hittikappaleen tulkinta julkaistiin eilen ilmestyneellä Pannaanko pakasteet pieneen pussiin -EP:llä.

Ismo Alanko tarjoilee kulttuurien kohtaamisesta kertovan ”inhimillisen välittämisen ja rakkauden ylistyslaulun”

Aktiivisesti keikkaileva Ismo Alanko julkaisee pian uuden EP:n, ja eilen levyltä julkaistiin maistiaisena uusi kappale Aino ja Ali (Pannaanko pakasteet pieneen pussiin?). Biisissä on Alangon mukaan kysymys kulttuurien kohtaamisesta keskellä suomalaista arkitodellisuutta.

Varoitus: Ismo Alangon uudella EP:llä on niin nerokas nimi ja yllättävä coveri, että saatat tukehtua aamukahviisi

Viime syksynä kehutun Ismo Kullervo Alanko -albumin julkaissut Ismo Alanko yllättää 1. huhtikuuta julkaisemalla jo nyt uutta musiikkia, tällä kertaa EP-muodossa. Tämä on jo siksikin yllättävää, että Alanko on viimeksi julkaissut EP-levyjä Sielun Veljien kanssa 1980-luvulla, mikä tekee uudesta julkaisusta hänen soolouransa ensimmäisen EP:n.

Ismo Alanko lohkaisi levynsä parhaan kappaleen singleksi – ja keikkaakin pukkaa taas!

Ismo Alanko julkaisi syksyllä loistavan studioalbumin Ismo Kullervo Alanko, jonka parhaana kappaleena voi perustellusti pitää raitaa nimeltä Unelmia ja valheita. Kuinka ollakaan samainen kappale on tänään julkaistu myös albumin kolmantena singlenä, joten mikäpä olisi parempi hetki palata sen pariin.