Cristal Snow – The Prophecy

Muutama täysosuma ja useampi huti.

Cristal Snow on kerännyt tänä keväänä mukavasti medianäkyvyyttä ihan jo euroviisuehdokkuutensa vuoksi. Epäilemättä huomiota on luvassa myös vastaisuudessa, vaikka Teräsbetoni nappasi viisukarsintojen voiton. Kaikki tähänastiset The Prophecylta lohkaistut singlet ovat näet osoittautuneet jonkinmoisiksi hiteiksi. Ei hullummin ottaen huomioon, että kyseessä on debyyttialbumi.

Siihen se tosin sitten jääkin. Kokonaisuus on valju, sillä elektrohittien sekaan albumille mahtuu valitettavan monta täyteraitaa. Esimerkiksi päätösraita Jump (Break the Ground) kuulostaa lähinnä mystiseltä mutinalta ja pulputukselta. Sinkkubiisien Pump It Up, Cristal Clear ja Scarred sekä euroviisubiisi Can’t Save Me’n ohella erityistä potentiaalia osoittaa ainoastaan jo sanoitustensa puolesta tarttuva China Cool.

Levylle kaipaisi lisää Cristal Clear -biisin tutuksi tekemää soljuvaa tanssibiittiä, jollaisesta on muodostunut suorastaan Cristalin tavaramerkki. Turha kikkailla liikaa eri tyylien välillä, jos on yhden lajin mestari.