Rihanna julkaisi uuden singlen – Rumban kriitikkoraati haukottelee

Rihanna esitteli pitkästä aikaa uuden singlen, jota pop-maailma onkin ehtinyt odottaa malttamattomana. Laulajatar on pysynyt ahkerasti otsikoissa, mutta uutta musiikkia häneltä on kuultu kitsaasti. Onko Deputyn ja Kanye Westin tuottama Bitch Better have My Money riemukas paluu vai pannukakku? Rumban kriitikot kallistuvat jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle.

”Rihannan uudessa materiaalissa ei tiedä, onko kyse tarkoituksellisesta hämmentämisestä vai uuden minän julistamisesta. Hänen imagonsa on yhdistelmä kasarin farkkumalleja, Erotica-ajan Madonnaa, Janet-ajan Janet Jacksonia ja Nicki Minajia. Biisi kiusoittelee ’uudella Rihannalla’ mutta ei tarpeeksi, ja tuotanto toimii vähän mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Siellä jossain albumin uumenissa kytee varmasti Rude Boyn kaltainen varma hitti.”

– Markus Hilden

”Ei tästä kauheasti sanottavaa ole. Ikävä kyllä. Äärimmäisen tympeät sanat, jankuttava koukku, ihan kiva mutta harmillisen geneerinen trap-biitti. Kaikki on jo kuultu. Sanoinko jo, että äärimmäisen tympeät sanat? Eikö Rihannalla ole jo aika paljon rahaa?

Rihanna ei toden totta tee tänä päivänä fanitustaan kovin helpoksi.”

– Teemu Fiilin

”Rihanna palasi, jee! Ei kun hetkinen. Kovasti sitä odottaa, että kappale alkaisi jossain vaiheessa. Vaan ei, nyt Bitch Better Have My Money (ihan oikeasti?!) laahaa eteenpäin koko kestonsa ajan eikä lähde missään vaiheessa lentoon. BBHMM kuulostaa lähinnä kolmen minuutin introlta. Lopun elektroniset kilkatukset pelastavat edes vähän.

Kyllä tämän tahdissa silti lapdancen itselleen ottaisi.”

– Jarkko Fräntilä

Kuuntele kappale Pitchforkissa.