Taylor Swift – Fearless

Country-tytön lällypoplevy kuvottaa koukuttavasti

Onhan se epäilyttävää, kun keski-ikää lähestyvä suomalaismies yrittää olla jotain mieltä 19-vuotiaan country-tytön lällypopista, jossa tämä riutuu ja avautuu lemmentuskistaan kuin pikkutunneilla yökylässä parhaan kaverinsa luona.

Ilmestymisestään asti USA:n country- ja poplistojen kärjessä viihtyneen Fearless-albumin esittäjä ja kakkostuottaja Taylor Swift vain sattuu olemaan sen luokan lauluntekijä ja ihmistaimen tunteiden tulkki, että hänen hohtavan puhdasta esitystään voi vain kunnioittaa.

Outlaw-menon ja juurirockin ystäville Swiftillä ei ole mitään annettavaa, mutta siirappiseen countrypoppiin rähmällään olevat löytävät Taylorin maailmasta paljonkin kivaa. Swift ei häpeä esikuviaan Faith Hilliä ja Shania Twainia, eivätkä 90-luvun stadionkuningattaret varmastikaan viihdyttäjäntyönsä jatkajaa. Itsekin he aloittivat alalla lapsina.

Olisi ollut mielenkiintoista arvioida tätä levyä, kun ei olisi nähnyt kuvia esittäjästä. Nipistetään silmät kiinni, mitä kuuluu? Nörttityttö laulaa erinomaisesti, biisit ovat erinomaisia. Hallelujaa, Taylor on kova!