”Ehkä pitää aloittaa vloggaamaan hajoamistani viikoittain” – haastattelussa uuden videon julkaissut JV

07.10.2016

Edellisestä rykäisystäsi on jo vierähtänyt reipas tovi. Nyt sinulta tulee uusi kappale Toteemieläin. Mitä hiljaiselon aikana tapahtui?
”Aloin tekemään lisää biisejä, jotta seuraavaksi olisi julkaista kokonainen levy. Vaikeinta oli sovittaa keskenään teen-kaiken-itse-ja-säästän -mentaliteetti ja se että kyllästyn asioihin hyvin nopeasti. Kärsivällisyys ja vaadittava keskittyminen löytyi vihdoin ja biisit on valmiina. Tuotin myös pari biisiä, jotka saivat mukavasti soittoa radiokanavilla.”

Mistä biisillä on kyse?
”Välillä jokainen kaipaa potkua persuksille ja jeesiä, että hommat alkaa luistamaan. Tuo kappale on ikäänkuin tunnari sille. Toisaalta siinä pohditaan, että pitääkö ekana hoitaa omat asiat kuntoon, jotta voi olla avuksi.”

Mikä on toteemieläimesi?
”Tom Lindholmin hahmo ”Kyllä isä osaa” -sarjassa. Jos pitää rajata ihmiseläimet pois, vastaus on luonnollisesti leijona tai valkohai.”

Videolla kerrotaan tarinoita kolmesta eri perspektiivistä. Miten idea lähti syntymään ja miten kuvaukset toteutettiin?
”Annoin videotyypeille vapaat kädet toteuttaa visioitaan. He halusivat tehdä vähän erinäköisen räppivideon ja mulla ei ollut sitä vastaan mitään. Palkkasimme pari luonnenäyttelijää (kiitos Matti ja Matias) ja homma eteni sen jälkeen ilman ongelmia.

Kuvaukset toteutettiin muutamana päivänä loppukesästä. Koska kyseessä on kolme tarinaa yhden videon sisällä, piti heidän tavallaan kuvata kolme videota.”

Mitä JV:ltä on odotettavissa seuraavaksi?
”Levy pihalle vuonna 2016 ja toivottavasti paljon keikkailua sen tiimoilta. Seuraavaa projektia ollaan ryhdytty valmistelemaan eri kokoonpanolla. Treenaan myös pianonsoittoa Youtuben avulla, joten ehkä pitää aloittaa vloggaamaan hajoamistani viikoittain.”

Lisää luettavaa