Souls of Mischief tarjosi aitoa Oakland-räppiä nostalgianälkäisille – Rumba paikalla Nosturissa

Souls of Mischief, Nosturi, Helsinki, 15.6.2018

18.06.2018

Oaklandissa vuonna 1991 perustettu Souls of Mischief on parhaillaan Euroopan kiertueella ja ryhmä pysähtyi ilahduttavasti myös Helsingissä. Souls of Mischief eli A-Plus, Opio, Phesto ja Tajai juhlivat tänä vuonna aikamme ysäriräppihelmen 93 ’til Infinity -albumin 25-vuotista taivalta.

Souls of Mischief on esiintynyt Suomessa aiemmin vuosina 2006 ja 2009. Koska edellisestä vierailusta on kulunut aikaa, oli kiinnostavaa nähdä, mikä keikkakunto on sekä houkuttaako keikka paikalle tarpeeksi ihmisiä.

Nostalgianjanoisia ihmisiä saapui kuin saapuikin paikalle runsaasti. Vaikka keikka alkoi lähes tunnin myöhässä, ei se haitannut menoa. Yleisö lämpeni nopeasti ja pian meininki oli jo katossa. Länsirannikon legendaariset leppoisan räpin mestarit nauttivat selvästi lavalla olemisesta ja se tarttui yleisöön. He ottivat myös paljon kontaktia lavalta yleisön suuntaan, joka tuo aina oman säväyksensä keikkaan, jota moni oli varmasti odottanut kauan.

Old school -hittejä ja uudempaa tuotantoa tasapuolisesti tykittelevä räppipoppoo esitti myös monen yllätykseksi täysin uutta materiaalia. Eräs uusi biisi antaa viitteitä mahdollisesti jopa uudesta levystä!

Oli ilo havaita, että paikalla ei ollut vain ikähaarukan 30+ edustajia, vaan Souls of Mischief tuntui vetävän paikalle niin nuorta kuin varttuneempaa väkeä.

Hyväntuulisesta räpistä tunnettu ryhmä pyysi lopuksi ihmisiä heittämään rauhanmerkit ilmaan ja toivoi maailmaan positiivisia viboja.

”Many dear people have passed away but Souls of Mischief is here 93 ’til infinity. Love, peace and understanding to the world.”

Niina Linna

Lisää luettavaa