Suomessa urheilu on serious business, mutta USA:n uintijoukkue näyttää höpöilemisen mallia

30.07.2012

Jenkit ehtivät harjoittelun lomassa hupailemaan musiikkivideon Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hitistä. Ilmeisesti Pohjois-Amerikka pitää yhtä, kun yhdysvaltalaiset käyttävät kanadalaisartistin biisiä?

Kuva: Universal

Okei, Michael Phelps ei varmaan iloitse enää hävityn 400 metrin sekauinnin loppukilpailun jälkeen yhtä paljon kuin tällä videolla, mutta on silti hauska nähdä olympiatason urheilijoiden osaavan ottaa hommansa rennosti. Yhdysvaltain huipputasoinen uintijoukkue tekaisi treenaamisen lomassa höpsötysversion Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -biisistä, ja jos tällä ei musavideokilpailuja voitettaisikaan, on lopputulos ainakin kovin sympaattinen.

Itse kukin voi videon katsottuaan leikkiä pientä ajatusleikkiä ja muistella niitä lukuisia suomalaisurheilijoita, jotka talvisodan hengessä tokaisevat hampaat yhteen puristettuna muutamia lyhyitä lauseita toimittajalle ennen kuin menevät lajiliiton haukuttaviksi. Suomessa ei urheilussa pelleillä, ehkä välillä pitäisi.

Tai, toisaalta, viimeinen asia mitä maailma kaipaa on joku Karpaasit areenalla -tyylinen levy, joten ei nyt mennä sentään liian pitkälle.

Ovat kehvelit estäneet videon upottamisen, joten katso se YouTubessa.

Lisää luettavaa