13-vuotias teinityttö teki coverin Nick Cave & The Bad Seedsin kappaleesta – nyt Nick Cave itse hehkutteli versiota

Nick Cave on fani.

09.09.2021

Kerroimme viime viikolla 2. päivä syyskuuta täällä, miten 13-vuotias Nell Smith teki erikoisen version Nick Cave & The Bad Seedsin vuonna 2016 ilmestyneestä kappaleesta Girl in Amber.

”13-vuotias Nell Smith on ollut The Flaming Lipsin fani koko pienen ikänsä. Hän on käynyt isänsä kanssa bändin keikoilla muutaman vuoden ajan. Erään keikan jälkeen Flaming Lipsin laulaja Wayne Coyne huomasi jälleen Smithin ja tämän isän eturivissä. Kolmikko jutteli aikansa, jonka jälkeen Smith ja hänen isänsä vaihtoivat yhteistietoja Coynen kanssa. Coyne ja Smith saivat idean äänittää levyllisen verran Nick Cave -covereita. Nell Smith äänitteli kappaleita omassa huoneessaan, lähetti ne Flaming Lipsille joka sitten viimeisteli kappaleet kuntoon studio-olosuhteissa”, kerroimme uutisessamme.

Nyt Nick Cave on kommentoinut kappaletta.

”Se versio on ihana. Hän on tehnyt siitä täysin omanlaisensa. Minun on aina ollut vaikea itse laulaa kappaletta niin, että astuisin sen vaatimaan rooliin. Nell laulaa kappaleen niin kuin hän ymmärtäisi sen täydellisesti, kauniisti ja samalla niin, että se saa aikaan kylmät väreet. Rakastan hänen versiotaan, ja olen hänen suuri faninsa.”

Version kuulet alta.

Lisää luettavaa