15-vuotias räppäri kasteli Iggy Azalean drinkillä Cardi B:n järjestämissä juhlissa

Bhad Bhabien ja Iggy Azalean riita näyttää saaneen uusia ulottuvuuksia.

YouTube

Dr. Phil -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtaneen, sittemmin räppäriksi ryhtyneen Bhad Bhabien (oik. Danielle Bregoli) ja australialaisräppäri Iggy Azalean riita ei näytä olevan loppumassa. Cardi B:n keskiviikkona järjestämässä FashionNova-tapahtumassa 15-vuotias Bregoli nimittäin heitti täynnä olleen juomalasinsa sisällön Iggy Azalean päälle.

Tapahtuma tallentui videolle ja välittömästi juomat Azalean päälle heitettyään Bregoli yritti edetä Azalean luo, mutta vartijat tulivat väliin estäen häntä etenemästä. Syyn heittämiseen Bregoli selittää sanoin: ”Bye broke bich, Bye hoe. Olen iloinen, että lähdit –, koska et ilmeisestikään tee enää rahaa musiikilla. Se on yksinkertaista. Älä puhu kaikkea p- internetissä ja tule sitten luokseni kuin olisit ystäväni. Jotkut pitävät sinusta v- feikkinä ja kaksinaamaisena, mutta minä en ole yksi heistä”

Lähtemisellä Bregoli viittasi luultavimmin siihen, että Iggy Azalea irtisanoutui hiljattain levy-yhtiöstään ja on siis tällä hetkellä täysin ilman levy-yhtiötä.

Pian tapahtuneen jälkeen Azalea kuvasi itsestään Instagramiin videon, jolla hän oikoo märkiä hiuksiaan sanoen muun muassa: ”Olen aikuinen, en pysty tähän”

Riita sai alkunsa sosiaalisessa mediassa jo aiemmin, kun Azalea lyttäsi Bhad Bhabieta kutsumalla tätä ”pikkutytöksi”, joka ”on tehnyt nimeä käyttäytymällä äärimmäsien typerästi televiossa ja verkossa”. Tällä Azalea viittaasi Bregolin julkisuuteen tuoneeseen Dr. Phil -ohjelmaan, jossa Bregoli vieraili äitinsä kanssa vuonna 2016. Bregoli kuvattiin ohjelmassa kurittomaksi teiniksi, joka esimerkiksi karkaili kotoa ja käytti luvatta äitinsä luottokorttia.

Ohjelmasta ovat peräisin meemeiksikin muotoillut lausahdukset, jotka Bregoli yleisöön tympääntyessään lausui. Ensin Bregoli kutsui yleisössä istuvia ”horoiksi”, ja kun hihittely yleisössä jatkui, Bregoli sanoi: ”Catch me outside, how about that?”. Sanat kuitenkin kuulostivat hänen vahvan aksenttinsa vuoksi siltä, kuin hän olisi sanonut ”Cash me ousside, how bow dah?”, mikä innosti keksimään lauseista meemejä.

Voit katsoa videon juomien heittämisestä sekä Iggy Azalean Instagram-tarinat ja hänen aiheeseen liittyvän Twitter-postauksensa alta.