2 Chainz suvaitsee esiintyä Eminemin tulevalla albumilla, jonka tuottajiin kuuluu itse räpin kummisetä Dr. Dre – mutta vierailu vaati ”nöyrtymistä”

Hiphopin kuninkaalliset Eminem ja Dr. Dre tekevät raporttien mukaan yhteistyötä uudella levyllä, mutta 2 Chainz piti suostutella kollaboraatioon.

10.07.2017

Mitään kiveen hakattua tiedotetta ei vielä ole, mutta kiivaasti pyörivien huhujen mukaan Eminem työstää uutta kokopitkää. Parikin tahoa on jo selostanut studioproggiksen saloja ja sen yhteistyökuvioita – toiset ilmeisen innokkaampina kuin toiset.

Ylivoimaisesti houkuttelevin tietohippunen tuli Allan Hughesilta, joka ohjasi Dr. Drestä ja Jimmy Iovinesta kertovan dokumentin The Defiant Ones. Hughes paljasti Uproxx-sivuston haastattelussa, että Dr. Dre on tällä hetkellä työn touhussa Eminemin nimeltä mainitsemattoman uuden biisin tiimoilta.

”Dre äänittää musiikkia edelleen. Ihmiset eivät vain tiedä sitä: Dre äänittää joka päivä. Hän kirjaimellisesti äänittää biisejä joka päivä. Hän on kuin Picasso siinä mielessä. Hän maalaa jatkuvasti. Juuri tällä hetkellä hän tuottaa, ihan viime metreillä, Eminemin uusimman levyn raitaa. Eli Dre on edelleen aktiivinen musiikkirintamalla, tiedäthän?”

Rap-jumalan osallistuminen ei kai voi olla muuta kuin hyvä merkki Eminemin tulevan tuotoksen suhteen.

Toisaalta taas hiphopin nuorempaan ja tuoreempaan sukupolveen kuuluva 2 Chainz ei kuulemma halunnut koskea Eminemin uuteen kamaan ennen kuin hänet ylipuhuttiin mukaan.

Haastattelussa Complex-sivustolla 2 Chainz sanoo, että kun häntä pyydettiin feattaamaan ja editoimaan pari koukkua Eminemin uudelle biisille, hän kieltäytyi. 2 Chainz kun kuulemma ”tekee omat koukkunsa”.

Vasta ”nöyrtymisen” jälkeen mies suostui tapaamaan Eminemin ja lopulta alentui jopa suunnittelemaan biisiä yhdessä – mutta vasta kun arvioi, että uudessa biisissä oli kuin olikin ”2 Chainziläistä” fiilistä.

 

Lisää luettavaa