30-vuotias Rumba ehdokkaana vuoden musiikkimediaksi – tule hakemaan juhlanumero lahjaksi!

Ensi perjantaina juhlitaan armottomasti Helsingin Bar Loosessa!

Kuva: Fullsteam (Reptile Youth)

Tänä vuonna kolmekymppisiä juhliva Rumba on jälleen ehdolla Vuoden musiikkimediaksi Musiikki & media -gaalassa. Rumba kisaa tittelistä Helsingin Sanomien, Nelonen Median, Soundin, Suen ja Ylen kanssa. Paras voittakoon!

Rumba on muutenkin hyvin edustettuna ehdokaslistalla. Rumbaan ja muun muassa Hesariin kirjoittava Oskari Onninen kilpailee vuoden toimittajan tittelistä, ja Voicen musiikkipäällikkönä työskentelevä avustajamme Jussi Mäntysaari on ehdolla ohjelmapäällikkö/musiikkipäällikkö-kategoriassa. Kirsikkana kakun päällä Rumba.fi kisaa vuoden verkkomedian arvonimestä, hellurei! Kaikki ehdokkaat näet häppeningin kotisivuilla.

Hyvin siis kulkee, kaikkien näiden vuosien jälkeen! Sen kunniaksi toivotamme juuri SINUT tervetulleeksi Helsingin Bar Looseen ensi perjantaina 20. syyskuuta juhlimaan Rumban 30-vuotisjuhlanumeron ilmestymistä.

Paikan päällä jaetaan lahjaksi kasapäin tätä erikoissettiä pullistelevaa superturbokultanumeroa – mukana muun muassa Rumban perustajan ja nykyisen päätoimittajan kohtaaminen sekä tämänvuotisen Tulevaisuuden tusina -äänestyksen tulokset. Myös Rumban toimitus on Loosessa paikalla, joten tule tervehtimään!

Elävää musiikkia janoavat voivat fiilistellä tanskalaisen Reptile Youthin ja kotimaisen Constablesin keikkojen parissa, niille sisäänpääsymaksu on 6/8 euroa. Hyvä! Tervetuloa!