5 syytä, miksi Mikael Gabriel on huomenna alkavan Vain elämää -kauden mielenkiintoisin osallistuja

15.09.2016

Vain elämää alkaa huomenna 16.9. Nelosella Lauri Tähkän päivällä. Minuuttiakaan tulevasta nähneenä uskallamme väittää, että Mikael Gabriel on tuotantokauden mielenkiintoisin osallistuja. Tässä viisi syytä, miksi.

1. Mielipiteet
Kuka kumma ottaa Putin-tatuoinnin ja hehkuttelee mediassa häntä esikuvakseen? Tätä ja muita hieman selittelyä kaipaavia asioita varmasti käsitellään myös Vain elämää -artistien kesken.

2. Pahan pojan imago
Viime aikoina MG on vältellyt räppäriksi itsensä kutsumista, mutta se ei ole estänyt räppibiiffeihin osallistumista ja suunpieksentää sinne tänne. Huomion kaappaavan ilkikurisen kovis-imagon ja mustekerroksen alta löytyy kuitenkin varmasti ripaus koiranpentua, joka tulee sulattamaan sydämet.

3. Traaginen lapsuus
Rötöstely ja koulun laiminlyönti johtivat sosiaaliviranomaisten huostaan teini-ikäisenä. Traaginen tausta on nyt käännetty voitoksi, mutta nyyhkytarinoita riittää varmasti koko tuotantokauden ajaksi.

4. Valkokangashaltuunotto
Mikael Gabriel debytoi syksyllä valkokankaalla peräti kahden leffan voimin. Bodomin teinikauhu pyörii jo teattereissa, Pahan kukat -lähiödraama on tulossa kuun lopussa. MG:n naaman tunnettuus on siis nousussa myös oman seuraajademografiansa ulkopuolella.

5. Musiikki
MG on selkeänä altavastaajana musiikillisessa mielessä Vain elämää -artistien joukossa. Toki hittinsä ovat kellottaneet Spotifyssa hurjia lukuja, mutta tämä onkin Vain elämää. Altavastaajalle, kuten Cheek ja Sanni edelliskausilla, on myös helppo sovitella yllättäjän viittaa. Elämä lapselle -konsertissa eilen esitetystä energisestä Tähkä-versiosta voi aistia osviittaa.

Mikael Gabrielin esittämä Pauhaava sydän on katsottavissa MTV Katsomossa tämän linkin takaa, alkaen kohdasta 51:20. MG keikkailee syksyllä ympäri Suomea, varmasti myös Vain elämää -vetoja esittäen. Helsingin The Circuksen, M/S Finlandian, Turun M/S Viking Gracen ja muiden keikkojen tarkemmat tiedot löydät tästä klikkaamalla.

Lisää luettavaa