50 Cent esiintyy Suomessa ensi viikolla – keikan lämppärit ja aikataulut selvillä

Mikael Gabriel ja Kube toimivat illan avaajina.

20.09.2022

Näyttelijä, tuottaja, yrittäjä ja ennen kaikkea räppäri 50 Cent pysähtyy Euroopan-kiertueellaan Suomeen ensi viikolla.

Helsingin jäähallissa sunnuntaina 2. lokakuuta järjestettävän konsertin lämppärit on nyt julkistettu. Illan avaajiksi on kiinnitetty elokuussa uuden albumin julkaissut pitkän linjan suomiräppäri Kube ja lukuisista hiteistään tunnettu räppäri-laulaja Mikael Gabriel.

”Oon ollu lämppää monia jenkkiartisteja, mut tää on kyl leija keissi. Ku olin junnu ja kävin klubeil, ni se oli sitä aikaa ku 50 Cent soi joka puolel ja se oli sitä raree musaa klubeil mitä pysty itekki fiilaa. Big boss!”, Kube eli Jussi Hauta-aho kommentoi.

”On siistii päästä jakamaan lava 50 Centin kans, sillä häneen liittyy niin monta mun nuoruuden muistoo. Ja onhan 50 Cent yks kaikkien aikojen isoimmista artisteista! Tää on spessu tilaisuus, koska tuon pitkästä aikaa taas räppiä mun keikkasettiin”, Mikael Gabriel sanoo.

50 Cent esiintyi Suomessa viimeksi Tampereen Blockfesteillä 19. elokuuta eli vain noin kuukausi sitten. Keikan settilistasta voi mahdollisesti arvailla, mitä biisejä jäähallissa tullaan kuulemaan.

Helsingin-keikalle on yhä saatavilla lippuja sekä permannolle että katsomoihin. Niitä voi ostaa osoitteesta lippu.fi alkaen hintaan 79,90 euroa.

50 Cent – Helsingin jäähalli 2.10.2022
18:00 ovet
18:45 Mikael Gabriel
19:30 Kube
20:30 50 Cent

Lisää luettavaa