6ix9ine vapautuu vankilasta hyvän käytöksen ansiosta jo pian – räppäri vähensi tuomiostaan 45 vuotta vasikoimalla

6ix9ine ei homehdu linnassa enää kauaa.

Youtube

Kohuräppäri Tekashi 6ix9inen vapautumispäivä on nyt selvillä. 23-vuotiaan 6ix9inen on määrä päästä pois vankilasta elokuun 2. päivänä.

Mies pidätettiin syksyllä vuonna 2018. Syynä olivat konnuudet, joita hän teki Nine Trey Gangster Bloods -rikollisjengin kanssa. Niihin lukeutui muun muassa aseiden hallussapito- ja käyttörikoksia sekä kiristystä. Tekashi oli tuomittu paria kuukautta aiemmin neljän vuoden ehdollisen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tekashi selitteli jengikytköksiään kertomalla, että ne olivat solmittu puhtaasti hänen katu-uskottavuutensa lisäämiseksi. Alun perin 6ix9ineä uhkasi vähintään 47 vuotta vankeutta. Rikosten tunnustaminen, yhteistyöhalukkuus poliisin kanssa ja todistaminen oikeudessa kahta entistä jengiläistä vastaan kuitenkin laski räppärin tuomion kahteen vuoteen.

Tekashin vapautumispäivän piti sijoittua marraskuulle, mutta miehen hyvä ja esimerkillinen käytös aikaistaa ulospääsyä entisestään. Artisti on saanut viettää tuomionsa eristyksissä oman turvallisuutensa vuoksi, sillä Nine Trey Gangster Bloodsin uskotaan suunnittelevan kostotoimenpiteitä.