75 vuotta täyttävä Giorgio Moroder julkaisi juhlan kunniaksi Britney Spearsin laulaman coverin Suzanne Vegan kasarihitistä

Britneyn esittämä Tom's Diner -tulkinta tarjoaa lisää esimakua Moroderin tulevasta soololevystä.

Tänään syntymäpäiväänsä viettävän disco- ja syntetisaattoripop-legenda Giorgio Moroderin odotettu paluu julkaisukantaan toteutuu kesäkuussa, kun Moroderin ensimmäinen sooloalbumi 30 vuoteen, Déjà Vu, ilmestyy.

Kunnioitettavat 75 vuotta täyttävän veteraanimuusikon tulevalla albumilla esiintyy myös joukko vierailevia tähtisolisteja, kuten Sia, Kylie Minogue, Kelis, Charlie XCX ja kenties yllättävimpänä Britney Spears.

Nyt tuo levyllä kuultava Britney-yhteistyö on kuitenkin mahdollista tarkastaa jo ennakkoon, kun Spearsin laulama Tom’s Diner tuotiin kuultavaksi viikonlopun aikana. Kappale on cover Suzanne Vegan vuoden 1987 tunnelmallisesta hittisinglestä, joka muistetaan etenkin sen hyräillystä laulukoukusta.

Kuuntele alapuolelta Moroderin ja Britneyn Tom’s Diner -tulkinta, joka sisältää Britneyn laulun lisäksi tietenkin myös vocoderia. Déjà Vu -levy ilmestyy 17. kesäkuuta.