The Killers julkaisi kolmannen sinkun tulevalta albumiltaan – Rumban listalla uusia lisäyksiä 

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

21.06.2020

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Koronaviruksen runtelemassa maapallossamme ei eletä helpoimpia aikoja. Onneksi musiikki säilyy kaikesta huolimatta.

Vanhojen suosikkien parissa ajan viettäminen on ymmärrettävää jos mikä, mutta tälläkin viikolla on ilmestynyt rutkasti uusia, hyviä ja tutustumisen arvoisia biisejä. Itse lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto kappaleista.

The KillersMy Own Souls’ Warning
The Killers julkaisi kolmannen näytteen tulevalta Imploding The Mirage -albumilta, jonka tarkkaa ilmestymispäivää ei tiedetä, sillä korona sotki yhtyeen kuviot. Bändi on alkuaikojensa todella vahvojen brittirock-vaikutteiden jälkeen muuttunut levyjensä myötä sellaiseksi mitä on, eli amerikkalaiseksi rock-yhtyeeksi. Tulevaa levyä solisti Brandon Flowers kuvailee kokonaisuudeksi, jossa sekoittuu Bruce Springsteen ja Manchesterin musiikkiperimä. Eli bändin matkan varrelta tutut ainekset sekoittuvat. Uudella biisillä voi todellakin aistia Springsteenia, mutta myös ripauksen Happy Mondaysia.

PöllötOdotellaan
Pöllöt julkaisi uuden reteän suomirock-kappaleen. Lauseessa ei sikäli olisi mitään erikoista, mutta bändi julkaisi juuri hiljattain uuden levyn ja nyt jo ollaan uuden materiaalin parissa. Todellisuudessa kyse on lahja faneille, sillä yhtyeen Taas vähän aikaa -levyn ensimmäinen vinyylipainos myi hetkessä loppuun. Odotellaan on kolmen biisin ep:n nimikkobiisi.

IdlesGrounds
Idles, joka teki läpimurtonsa Danny Nedelko -bängerillä, on julkaisemassa Ultra Mono -levyn syyskuussa. Tämä migreenistä kärsivien kammobiisi, eli hieman joka suunnasta natiseva ja nitisevä rock-ryystäys on näyte siltä levyltä. Jos sammuit aurinkoon kovan väsymyksen uuvuttamana juhannusta viettäessä, niin tätä kappaletta ei kannata heti silmiä avatessa laittaa soimaan. Meininki on siis hyvää!

Teyana TaylorEver Ever
Teyana Taylor julkaisi vaatimattomasti 23 biisiä pitkän The Album -albumin. Ever Ever on sieltä keskivaiheilta löytyvä chillout-raita, joka esittelee Taylorin vahvuudet laulajana. Koko levyllä on sitten mielenkiintoisia vierailijoita aina legendaarisesta Erykah Badusta lähtien. Mikäli tämä biisi maistuu, niin varmasti muukin materiaali levyltä. Jää kuulijan arvioitavaksi kuinka pitkään 23 biisiä kestää kuuntelua kokonaisuutena. Taylorin edellisellä levyllä oli mittaa 7 biisiä, joten nyt on hieman eri taktiikka käytössä. Biisi valikoitui listalle takuuvarman toimivuuden vuoksi.

WanhaBreath>
Joniveli-nimellä todennäköisesti parhaiten tunnettu Wanha tekee kokeellista elektronista musiikkia, jota ei kuitenkaan ole tehty liian vaikeaksi. Kappaleen perusteella Wanhan muukin tuotanto kannattaa pistää tarkkailuun. Breath> on napattu Breath That Magic Dust -tuplasinkulta.

Lisäksi listalla on suomalaista osaamista John Legendin kanavoimana, Tittaa, uutta Pyhimystä, Arppaa ja paljon muuta.

Lisää luettavaa