Aamuposti: Kallio-räppärin sanoitukset perhetapahtumassa olivat liikaa – huoria, humalaa ja huumeita vilisevä esitys sai ihmiset raivoihinsa

Heikki Kuulan esitys ei ollut kaikkien mieleen.

Ilona Ollikkala

Viime perjantaina järjestettiin Riihimäellä Beach Party -tapahtuma.

Mukaan koko perheen tapahtumaan oli buukattu esiintymään myös räppäri Heikki Kuula. Heikin kappaleissa seikkaillaan usein elämän nurjalla puolella ja esmerkiksi Kallion pahamaineisessa kaupunginosassa.

Tämä ei ilmeisesti ollut ihan täysin tiedossa tapahtuman järjestäjillä. Riihimäki-Facebook-ryhmässä muutamat vanhmmat ihmettelivät, miten järjestäjät olivat valinneet Heikki Kuulan kaltaisen muun muassa huorista, Helsinginkadusta, ekstaasista sekä Gambinasta räppäävän artitin esiintymään koko perheen tapahtumaksi mainostettuun tilaisuuteen.

Beach Partyn artistivalinnoista vastaava tuottaja Jani Unkuri kertoi suoraan, että Kuulan esitys oli tapahtumaan sopimaton.

”Olemme aina pitäneet itsestäänselvyytenä, että artistit tietävät, miten tällaisessa tapahtumassa esiinnytään”, hän kertoi.

Heikiltä ei nyt ihan välttämättä mitään koko perheelle sopivia hittejä löydy, joten metsään mentiin nyt vähän monella tasolla aina artistibuukkauksesta lähtien. Ensi kerralla sitten!

Aamupostin jutusta kertoi Helsingin Uutiset.