ABBA julkaisi uutta musiikkia 40 vuoden tauon jälkeen – kuuntele!

"On vaikeaa keksiä mitään parempaa, kuin kuulla Fridan ja Agnethan laulavan jälleen", Benny Andersson sanoo.

ABBA palaa 40 vuoden jälkeen ja julkaisee uutta musiikkia. Ruotsalaisyhtye kertoi juuri uudesta Voyage-albumistaan, joka julkaistaan 5. marraskuuta, ja Abba Voyage -konsertista ensi keväänä Lontoossa.

Tiedotustilaisuuden yhteydessä julkaistiin kaksi uutta kappaletta: I Still Have Faith In You sekä Don’t Shut Me Down, joista ensin mainitun musiikkivideo löytyy alta.

ABBAn paluuta on arvuuteltu jo useamman vuoden ajan ja kvartetti palasi studioon loppuvuodesta 2018. Voyage-albumi on nauhoitettu Björn Ulvaeuksen studiolla kuvankauniissa meriympäristössä Tukholman keskustan tuntumassa.

”On vaikeaa keksiä mitään parempaa, kuin kuulla Fridan ja Agnethan laulavan jälleen”, Benny Andersson sanoo.

”Kun palasimme yhdessä takaisin studiolle, minulla ei ollut hajuakaan, mitä odottaa… Mutta Bennyn studio on niin ystävällinen ja turvallinen ympäristö, että minun oli helppo nauttia olostani siellä. En voi uskoa, että viimein pääsemme jakamaan tämän koko maailmalle!”, Agnetha Fältskog kommentoi.

ABBA Voyage -konsertti nähdään ensi kertaa Lontoossa ABBA Arenalla 27.5.2022. 3000 hengen ABBA Arena sijaitsee Queen Elizabeth Olympic Parkissa. Itse konsertissa Agnetha, Björn, Benny ja Anni-Frid esiintyvät virtuaalisina hahmoina. Show’ta on rakennettu usean vuoden ajan ja kaikki neljä jäsentä ovat olleet mukana avatar-hahmojensa teossa.

ABBA Voyage -liput tulevat myyntiin albumin ennakkotilaajille 5. syyskuuta ja ennakkoon rekisteröityneille faneille 6. syyskuuta. Avoin lipunmyynti käynnistyy tiistaina 7. syykuuta osoitteessa abbavoyage.com.

Kuuntele uudet ABBA-kappaleet alta.