Abreu kiilasi Vain elämää -levyjen väliin

Suomen virallisen albumilistan kärki pysyy samana.

25.11.2019

Vain elämää -kymppikauden kakkoslevy jatkaa Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalla kolmatta viikkoa putkeen. Viime viikon kakkonen, alkupuoliskon kaudesta niputtanut kokoelma putoaa kolmanneksi, kun Vain elämää -levyjen väliin kiilaa Abreun Teipillä tai rakkaudella.

Muut uutuudet ovat Saara Aallon Fairytale – Joulun taikaa (10. sija), Junon Katumuksen sakramentti (11.), Celine Dionin Courage (13.), Raised Fistin Anthems (19.), Lil Peepin Everybody’s Everything (36.) ja Matin ja Tepon Enemmän (47.).

Listalla on myös suoratoistoajan omituisuuksia: The Chainsmokers julkaisi uuden singlen (Push My Luck), ja ”paketoi” sen ympärille muut tähän mennessä julkaistut kappaleet tulevalta albumiltaan (World War Joy). Sen seurauksena World War Joy… Push My Luck -niminen kuuden biisin ep löytyy listan sijalta 29.

Joulun lähestymisenkin voi nähdä: Sian vuonna 2017 julkaistu joululevy palasi viime viikolla listalle ja jatkaa kipuamista korkeammalle. Everyday Is Christmas on nyt sijalla 38.

Singlelistalla on liikettä moneen suuntaan. Behm palaa ykköseksi Hei rakas -kappaleellaan. Viime viikon ykkönen, Pyhimyksen V!@%#mikko tipahtaa neloseksi, kun edellä listadebyyttinsä tekevät Billie Eilishin Everything I Wanted (2.) ja Pyhimyksen oma kappale Valo pimeän (3.).

Teflon Brothersin, Spektin ja Petri Nygårdin Tee mulle joulu debytoi sijalla 6 ja onpa Pyhimyksellä vielä neljäskin kappale sinkkulistalla: Muistuta mua (11.).

Lisää luettavaa