Abreun uudella kappaleella lauletaan peräti kolmella eri kielellä – mukana kovassa nosteessa oleva räppäri

Abreu julkaisee uutta musiikkia perjantaina.

Abreu julkaisee perjantaina 22. päivä heinäkuuta uuden singlen Paholainen (querido). Biisillä on mukana Averagekidluke.

Erikoiseksi kappaleen tekee se, että sillä kuullaan peräti kolmea kieltä: Abreu laulaa sekä suomeksi että portugaliksi ja Averagekidluke englanniksi.

Averagekidluke on tällä hetkellä kovassa nosteessa. Hän on muun muassa mukana ruotsalaisräppäri A36:n jättihitin Samma gamla vanligan suomalaisella versiolla. Kyseisellä versioinnilla kuullaan myös Suomen suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuvia Cledosta ja Ibeä. Kyseisen version voit kuunnella täältä.

Abreu kertoo kappaleesta seuraavaa:

”On ollut upeeta kiertää taas Suomea ja päästä esiintymään isoille yleisöille livenä. Tunnelma keikoilla on ollut tosi ainutlaatuista. Paholainen (querido) on pitkästä aikaa kunnon bilebiisi, jonka tahdissa voi bailata, ollaan testailtu sitä kesän keikoilla ja huomattiin et jengi meni siitä heti ihan sekasin”, Abreu kertoo ja jatkaa:

”Ollaan pyöritty Averagekidluken kanssa samalla studiolla ja kiinnitin huomiota sen talenttiin, kun kuulin oven läpi miten se räppäs jotain biisiä. Tiesin heti et haluun Luken johonkin mun biisille ja tähän sille tuli täydellinen spotti! Siistii et Averagekidluke innostu tästä tosi paljon ja lähti messiin.”

Abreun kaikki kesän keikat voit katsoa täältä.

Lisää luettavaa