Adi L Haslan uusi kappale sai vieraakseen Tuure Boeliuksen: ”Halusin tehdä yhteistyön, jollaista kuuntelijani eivät osaisi odottaa”

Kappale ulkona huomenna.

16.06.2022

Räppäri Adi L Haslan tammikuussa julkaistu sinkku, Disco-yhtyeen samannimistä hittiä lainaava Levottomat tuulet feat. Costee oli eräs alkuvuoden isoimpia hittejä Suomessa.

Tuon julkaisun jälkeen Adi suuntasi työryhmänsä kanssa hiphopin synnyinsijoille New Yorkiin viimeistelemään pitkään valmisteilla ollutta neljättä albumiaan.

Nyt Adi on vihdoin palannut takaisin Suomeen tuliaisinaan valmis levy. Albumi kantaa nimeä FILEM, ja se julkaistaan perjantaina 1. heinäkuuta. Tänään julkaistaan FILEMin kuudes, ja viimeinen single Tunteeton. Biisillä fiittaa vastikään Sony Musicille siirtynyt Tuure Boelius.

Tunteeton on Boeliuksen uran ensimmäinen fiittibiisi.

Tunteeton on pimeän puolelle kääntyvä kuvaus siitä mielentilasta, missä ei olla enää reunalla vaan pitkällä vapaapudotuksessa. Kappale on aggression purkamista ja välinpitämättömyyttä, mutta samalla omien vahvuuksien tunnistamista”, Adi L Hasla kertoo ja jatkaa:

”Halusin tehdä uudenlaisen yhteistyön, jollaista kuuntelijani eivät ehkä osaisi odottaa. Tuure Boelius on räiskyvä esiintyjä ja alleviivaa singlen energiaa.”

Tunteeton-kappaleesta on tehty New Yorkissa ja Helsingissä kuvattu musiikkivideo. Videon on ohjannut Eero Oikarinen.

FILEM-albumin julkkaribileet järjestetään to 30.6. Kafé Komassa Helsingissä.

Lisää luettavaa