Ainakin kaikkien The Smithsin ystävien kannattaa kuunnella näyttelijä James Francon yhtyeen uutta tuotantoa

James Francon vuonna 2012 esikois-EP:n julkaissut yhtye Daddy julkaisee tulevana vuonna uuden albumin, joka ainakin The Smithsin ystävien kannattaa tsekata. Albumilta on juuri julkaistu ensimmäinen single You Are Mine, joka on kuunneltavissa alta.

Kulttiyhtyeen innoittama levy kantaa nimeä Let Me Get What I Want, mikä on tietysti viittaus The Smithsin vuoden 1984 kappaleeseen Please, Please, Please, Let Me Get What I Want. NME:n mukaan Franco on aiemmin kirjoittanut The Smithsin innoittamana myös runoja, joten siirtymä musiikkiin ei tule suurena yllätyksenä.

Daddy on James Francon ja multi-instrumentalisti Tim O’Keefen yhteisprojekti. Heidän lisäkseen tulevalla albumilla soittaa myös The Smiths -basisti Andy Rourke.

Koska James Francon kohdalla mikään ei kuitenkaan ole turhan yksinkertaista, ei Let Me Get What I Want jää pelkäksi albumiksi. Jokaisesta Daddyn levyn kappaleesta tullaan julkaisemaan myös musiikkivideo, ja kaikki videot muodostavat yhdessä tunnin mittaisen taide-elokuvan. Francon mukaan levy ja elokuva seuraavat kolmea henkilöä lukioiän myllerryksissä.

Alta voit kuunnella singlen You Are Mine. Albumi ilmestyy ensi vuonna, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole paljastettu.

YouTube video

Lisää luettavaa