Lana Del Reyhin ihastunut James Franco haluaa toteuttaa laulajan elokuvaidean

James Franco julkaisi pitkän ja runollisen esseen Lana Del Reystä.

Näyttelijä James Francolla on tunnetusti aina monta rautaa tulessa, mutta yksi tulevista projekteista saattaa olla yhteistyö Lana Del Reyn kanssa. Eksentrinen näyttelijä ilmaisi ihastuksensa laulaja-lauluntekijään pitkässä V Magazinen julkaisemalla esseessä, kertoo NME.

Franco muun muassa ylistää, kuinka Del Rey ”ei ole tätä maailmaa varten”, mutta hän kertoo myös laulajan elokuvaideasta.

”Hänellä on idea elokuvaan. Haluaisin tehdä sen, koska se muistuttaa vähän Sunset Boulevardia,” Franco kertoo. ”Nainen on yksi isossa LA:n talossa. Hän ei halua tulla ulos. Hän alkaa mennä sekaisin ja tulee vainoharhaiseksi, koska hänestä tuntuu että ihmiset tarkkailevat häntä. Jopa hänen omassa talossaan.”

”Se on kuin mahtava b-leffa, joka elää vain Lanan päässä. Se kertoo ja ei kerro hänestä. Aivan kuten hänen musiikkinsa,” Franco kuvailee.

Franco on sen verran arvaamaton hahmo, että tulevaisuudessa saatetaan hyvinkin nähdä Lana Del Reyn ideaan perustuva psykologinen trilleri. Lana del Rey on muuten itsekin päässyt kokeilemaan siipiään näyttelijänä jo kahdessa lyhytelokuvassa, joten hänhän voisi myös tähdittää elokuvaa. Toisaalta Franco on myös muusikko, joten olisikohan musiikillinen yhteistyö täysin poissuljettu vaihtoehto?

Lisää luettavaa