Aino-Maria Paasivirta nimitetty Fullsteam Agencyn uudeksi pääpromoottoriksi

Rumba onnittelee!

14.11.2023

Vuodesta 2015 Fullsteamilla ja viimeiset kuusi vuotta promoottorina työskennellyt Aino-Maria Paasivirta aloittaa 1. tammikuuta 2024 Fullsteam Agencyn pääpromoottorina. Tähän asti pääpromoottorina toiminut Rauha Kyyrö jatkaa työtään Fullsteam Agencylla ja FKP Scorpiolla sekä kotimaisten että kansainvälisten artistien parissa. Lisäksi hän jatkaa agentuurin hallituksen puheenjohtajana.

Paasivirta on työskennellyt muun muassa Ed Sheeranin ja Sigur Rósin parissa, koordinoinut Nick Caven Coversations-keikkoja ja tämän vuoden liveilmiöihin lukeutuvan Joker Outin Euroopan-kiertueen keikkoja. Lisäksi hän on tehnyt töitä Provinssin parissa vuodesta 2016 ja toiminut tapahtuman promoottorina viime vuodesta alkaen.

”On ilo ja kunnia päästä kehittämään Fullsteamin promoottoritoimintaa entisestään. Meillä on loistava tiimi, jossa on paljon osaamista, valtavasti kokemusta ja uutta intoa. Tästä on hyvä lähteä luotsaamaan tiimin kansainvälistä toimintaa”, Paasivirta kommentoi.

Tällä viikolla Fullsteamin promoottorina aloitti myös suurten kansainvälisten kiertueiden parissa työskennellyt Emma Rühr. Lontoossa AEG Presents -konserttijärjestäjällä työskennellyt tapahtuma-alan osaaja on toiminut pitkään kiertuekoordinaattorina. Viimeisimpänä hän ollut tekemässä muun muassa Taylor Swiftin, Ed Sheeranin ja Blackpinkin kiertueita.

”Livemusiikki on erittäin lähellä sydäntäni ja kansainvälisten kiertueiden parissa työskentely opetti ja antoi paljon. Halusin palata Suomeen ja koen, että Fullsteam on juuri se paikka, jossa pääsen kasvamaan ja kohtaamaan uusia haasteita osana upeaa ja taitavaa tiimiä. Olen innoissani, että pääsen tuomaan sekä kansainvälisen että Suomessa tehdyn urani oppeja uuteen rooliini”, Rühr kommentoi.

Lisää luettavaa