Alice in Chains saapuu kesällä Ouluun ja Helsinkiin

Grungebändi palaa Suomeen tuoreen albumin kanssa.

15.11.2018

Alice in Chains konsertoi Oulun Energia-areenalla lauantaina 15. kesäkuuta ja Helsingissä Kaisaniemen puistossa seuraavana iltana. Keikkojen lipunmyynti alkaa 20. marraskuuta kello 12.

Raskasta vaihtoehtorockia esittävä seattlelaisyhtye on yksi grunge-liikehdinnän tunnetuimmista nimistä. Alice in Chainsin kakkosalbumi Dirt (1992) lukeutuu genren kaanoniin, ja sisältää yhtyeen klassisimpia kappaleita, kuten Would?, Them Bones ja Down in a Hole. Alkuperäissolisti Layne Staley menehtyi huumeiden yliannostukseen vuonna 2002.

Willian DuVall on vaikuttanut yhtyeessä Staleyn tilalla jo yli 10 vuotta. Alice in Chains on käynyt DuVallin kanssa Suomessa 2006 Provinssirockissa, 2010 Sonispheressä ja 2014 Ilosaarirockissa. Bändin uusin albumi Rainier Fog ilmestyi aiemmin tänä vuonna ja on kerännyt kehuja suht luotettaviltakin tahoilta, kuten Soundin Antti Luukkaselta. Soundissa on myös käynnissä skaba, jossa on mahdollisuus voittaa liput ennen lipunmyynnin alkua.

69 euron hintaiset liput tulevat myyntiin tiistaina 20. marraskuuta kello 12 Tiketissä ja Lippupisteessä. Oulun-konserttiin tulee myyntiin sekä katsomopaikkoja että permantopaikkoja. Katsomopaikat myydään Lippupisteessä, permantopaikat molemmissa lippukaupoissa. Helsingin konserttiin tulee myyntiin vain permantopaikkoja. Molempien konserttien ikäraja on K18.

Alice In Chains
La 15.6.2019 Oulu, Energia-areena
Su 16.6.2019 Helsinki, Kaisaniemen puisto

Lisää luettavaa