Alman toista albumia rakennetaan maailmankuulujen huipputekijöiden voimin – kuuntele levyn ensimmäinen single

Everything Beautiful on intensiivinen ja vapauttava kesäanthem.

02.07.2022

Eilen perjantaina ilmestyi ensimmäinen single Alman tulevalta levyltä. Artistin debyyttilevy Have U Seen Her? nousi Suomen albumilistan ykköseksi, ja toista kokonaisuutta rakennetaan parhaillaan kansainvälisten huipputekijöiden kanssa. Eilen ilmestyneen Everything Beautiful -kappaleenkin takaa löytyy kaksi nimekästä tuottajaa, nimittäin ruotsalaiset muun muassa Britney Spearsille ja Backstreet Boysille kappaleita kirjoittanut Max Martin, sekä esimerkiksi Tove Lon ja Katy Perryn kanssa työskennellyt Elvira Anderfjärd.

Alman kakkosalbumin introbiisi on mahtipontinen ja euforisilla tunteilla ladattu paketti, joka ilmentää voimakasta tarvetta syventyä elämään sen kaikkine puolineen. Biisissä nautiskellaan antaumuksella nuoruuden ja kauneuden värikkäistä sävyistä, mitä täytyy teini-iästä irti kuoriutuessa useinkin harjoittaa tietoisesti ja tavoitteellisesti, jotta velvollisuudet eivät huomaamatta paina alleen.

”Tämän biisin lyriikat on mun tapani sanoa, että vaikka välitän ja tahdon oppia, joskus vain haluan sulkea silmät kaikelta ja olla hetken naiivi ja typerä, koska sekin kuuluu elämään”, Alma kertaa. ”Uudet biisit ovat kaikki samaan aikaan iloisia ja surullisia, kuten Everything Beautiful, jossa on syvällinen viesti, mutta joka on kuitenkin yksi kepeimmistä kappaleista levyllä. Tämä ensimmäinen sinkku on kuin kirjan kansi – haluat tietää, mitä sisältä löytyy.”

PME:n ja Warnerin kautta julkaistu kappale sai osakseen myös musiikkivideon, joka on kuvattu Lontoossa. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa