Almankin kanssa levyttänyt dj-tuottaja Felix Jaehn julkaisi uutta musaa – Do It Better vie festarifiiliksiin

Biisissä vierailee saksalainen laulaja-lauluntekijä Zoe Wees.

Deep- ja tropical house -musiikille omistautunut saksalainen dj ja tuottaja Felix Jaehn julkaisi perjantaina uuden kappaleen Do It Better. Biisissä vierailee hyvässä nosteessa oleva laulaja-lauluntekijä Zoe Wees.

Vuonna 2019 uransa aloittanut, niin ikään saksalainen Wees on julkaissut viisi omaa singleä, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajan useissa maissa. Artisti on tehnyt yhteistyötä aiemmin muun muassa dj-tuottaja Kygon kanssa. Weesin musiikkia on kuvailtu tyyliltään ”raa’aksi ja äärimmäisen tunteikkaaksi”. Jaehnin ja Weesin kappale on tosin huomattavasti hyväntuulisempi ja tuo mieleen kesän ja festarit.

Do It Better on Jaehnin toinen single tänä vuonna. Helmikuussa ilmestyneessä Rain in Ibiza -kappaleessa kuultiin myös laulaja-lauluntekijä Calum Scottia, joka tunnetaan TikTokissa kovan suosion saavuttaneesta The Stickmen Project -duosta.

Sekä omia kappaleita että uudelleenmiksauksia tekevä Jaehn teki todellinen läpimurtonsa vuonna 2015 Cheerleader- ja Ain’t Nobody (Loves Me Better) -remikseillä. Ensin mainittu saavutti hyviä listasijoituksia ympäri maailmaa ja nousi Billboard Hot 100 -listan ykköseksi. Etenkin Suomessa mies muistetaan myös vuonna 2016 ilmestyneestä Bonfire-singlestä, jolla vieraili laulaja-lauluntekijä Alma.

Kuuntele Do It Better ja katso lyriikkavideo alta!

YouTube video

 

Lisää luettavaa