”Älyttömän hauskaa on ollut” – Vesala työstää levyä Jurekin kanssa

Ensimmäinen single Vesalan kolmannelta albumilta nyt julki.

Viivi Huuska

Vesala julkaisi tänään ensimmäisen singlen tulevalta kolmannelta albumiltaan. Kappaleen nimi on Kysy mua ulos, ja Vesala on tehnyt sen yhdessä Jurekin kanssa.

”Ollaan puhuttu Jurekin kanssa vuosia, että pitäisi kokeilla tehdä yhdessä musiikkia. Ollaan sentään käyty sama lukio ja tehty tässä molemmat vuosien aikana jo kaikenlaista”, Vesala kertoo.

Kaksikon kalentereista löytyi viime jouluna tilaa aloittaa yhteistyö. Vesalan mukaan yhteistyö on ollut hedelmällistä, materiaalia on syntynyt paljon, ja ”ihan älyttömän hauskaa on ollut”.

”Vihdoin planeetat osuivat kohdalleen ja päästiin samaan huoneeseen tekemään musaa! On ollut aivan ihanaa rakastua musantekemiseen ja musaan uudestaan Paulan kanssa ja odotan innolla että jengi kuulee mitä kaikkea ollaan puuhasteltu!”, Jurek sanoo.

Kappale on Jurekin tuottama, Vesalan sanoittama ja heidän yhdessä säveltämä.

”Ihanaa päästä julkaisemaan tämä!”, Vesala summaa.

Ihanaa päästä myös kuuntelemaan tämä. Vesala tutkiskelee kappaleen tekstissä ihastuksen alkuvaiheita, jossa ujous ja epävarmuus ovat läsnä, mutta kitaramelodialla alkavan biisin kasvaessa jättimäiseen kertsiin, toiveikkuuteen pakahtuminen on päällimmäinen tunne ainakin täällä päässä.