Annakaisa Anttilasta Kesärauhan markkinointipäällikkö

Ruisrock-konkari siirtyy toisen turkulaistapahtuman palveluksiin.

Saara Autere

Ruisrockin vastaavana tuottajana ja kumppanuuspäällikkönä yhteensä yhdeksän vuotta työskennellyt Annakaisa Anttila siirtyy toisen turkulaisfestivaalin palveluksiin. Anttila aloittaa Kesärauhan markkinointipäällikkönä.

”Lähden innolla mukaan työskentelemään Kesärauhassa, joka tarjoaa itselleni aivan uudenlaisia haasteita”, Anttila sanoo.

”Pääsen ensimmäisen kerran urallani mukaan rakentamaan uutta festivaalia ja pohtimaan yhdessä hienon tiimin kanssa mitä kaikkea tämän päivän kävijä toivoo festivaalielämykseltään. Ollessani vieraana ensimmäisessä Kesärauhassa niin tiesin jo välittömästi, että festarissa on jotain todella ainutlaatuista.”

Anttilan mukaan yksi Kesärauhan parhaista puolista on, että se järjestetään hänen mukaansa Suomen parhaassa festivaalikaupungissa.

”Uskon, että erikoisen viime vuoden jälkeen meistä jokainen kaipaa tulevalle kesälle mahdollisuuksia kohdata vanhoja kuin uusia ystäviään ja irrottautua hetkeksi tavallisesta arjesta. Ja en malta odottaa, että pääsemme rakentamaan tämän mahdolliseksi Kesärauhassa ja tarjoamaan ensimmäisen kerran kokonaisen viikonlopun hauskuutta ja elämyksiä yleisölle.”

Kesärauha järjestetään Turun Vanhalla suurtorilla 11.-13. kesäkuuta. Festivaalin ulkomaisiin kiinnityksiin lukeutuvat muiden muassa Mew, Honningbarna, Jaga Jazzist, Atomic Swing, Amason ja Viagra Boys ja kotimaisiin Magenta Skycode, Gettomasa, Kemopetrol, Ibe, Vesta, Karina ja Paperi T & Khid.