Anssi Kelan fanit listasivat suosikkibiisinsä – laulaja kertoo mielenkiintoisesta yksityiskohdasta

Anssi Kelan fanit pistivät biisit nippuun.

All Over Press
AOP

Sosiaalisessa mediassa usein omaa musiikkiaan ja siihen liittyviä asioita mielenkiintoisella otteella analysoiva Anssi Kela on jälleen julkaissut uuden postauksen. Tällä kertaa hän kertoo siitä, miten Anssi Kelan fanit -facebook-ryhmässä on äänestetty artistin kappaleet paremmusjärjestykseen ja lista julkaistu joulukalenterin muodossa.

Kela noteeraa kirjoituksessaan seikan, johon voi varmasti samaistua paitsi muusikot, sekä ne jotka intohimoisesti seuraavat jonkin tietyn artistin tekemisiä.

Tällä hetkellä Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertteja vetävä muusikko lähestyy asiaa juuri keikkaolosuhteita hyödyntäen.

Moni jonkin artistin keikalla käynyt on varmasti törmännyt tilanteeseen, jossa artisti antaa yleisölle mahdollisuuden toivoa biisiä soitettavaksi. Usein tilanne kärjistyy niin, että isoimman huutomyrskyn saa biisi, jonka voisi olettaa soivan toivomattakin. Kun taas useamman keikan kolunneella fanilla voisi olla mielessään jotain harvinaisempaa. Kelan keikalla siis kuulunee biisitoiveita kuten Puistossa ja Mikan faijan BMW.

Laulaja ei kuitenkaan näe tässä pahaa:

”Eikä siinä tietenkään ole mitään väärää, että tuntee suosikkiartistinsa tuotannosta vain hittibiisit. Minullakin on monia sellaisia suosikkeja, joilta tarkemmin ajatellen omistan vain greatest hits -albumeita — on ihan ok diggailla vain hittejä”, Kela kirjoittaa postauksessaan.

Siksi hän heittääkin kirjoituksessaan ajatuksen ilmoille. Mitä jos suosikkibiisejä listaisi juuri ne, jotka tuntevat artistin koko tuotannon läpikotaisin? Nyt näin on käynyt. Anssi Kelan fanit -ryhmässä pistettiin biisit kasaan ja top 10 -lista löytyy alta. Kela kutsuu ryhmää fanikuntansa ”aktivistisiiveksi”, joten tietämystä varmasti löytyy.

Tsekkaa lista alta, sen alta löytyy mainittu Facebook-postaus, jossa loput 14 kappaletta.

1. Sä et tiennyt
2. Ilves
3. Piirrä minuun tie
4. Kiitos ei
5. 1972
6. Levoton tyttö
7. Musta tuntuu multa
8. Kaiken tarkoitus
9. Kuolleen miehen kitara
10. Palava silta