Antero Lindgrenin väkevä baritoni nostaa levyllä ihokarvat pystyyn – tekeekö se saman myös Flow’ssa?

24.06.2013

Antero Lindgrenin kaunis ja surumielinen musiikki sopisi varsin näppärästi tehokkaana tunnelmapalana Flow Festivalin pimenevään iltaan. Herra bändeineen olkoon siis seuraava Heineken Open Source Stage -vinkkimme.

Kuva: Noora Lehtovuori

Antero Lindgren on noussut reilussa vuodessa miltei tyhjästä kertaheitolla indieväen suosioon alakuloisilla kappaleillaan ja syvällä, pehmeällä lauluäänellään. Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Mother vakuutti sekä kriitikot että fanit ja myös tänä vuonna julkaistu kakkosalbumi Talking with the Dead on saanut osakseen positiivista säpinää.

Tulevaisuuden tusina -äänestyksen viime vuonna voittanut Lindgren bändeineen olisikin varmasti varsin suotuisa lisä myös Flow Festivalin esiintyjäkaartiin, mikäli mieli tekee kaiken temmellyksen keskellä heittäytyä hetkeksi melankolisen tunnelmoinnin syövereihin.

Mikäli haluat nähdä Anteron tai kenet tahansa muun suosikkisi Flow’ssa, voit vaikuttaa asiaan äänestämällä haluamaasi artistia Heinekenin Facebook-sivulla. Sivusta täytyy tykätä ennen kuin äänestyshommat onnistuvat.

Lisää luettavaa