Anthrax ja Municipal Waste kahdelle keikalle Suomeen

40-vuotista uraansa juhlistava Anthrax lähtee syksyllä 2022 laajalle Euroopan-kiertueelle, jonka aikana yhtye keikkailee Suomessa sekä Oulussa että Turussa. Kiertueella on mukana Municipal Waste.

Tomi Palsa

40-vuotisjuhlavuottaan tänä vuonna viettävä Anthrax käynnistää vuonna 2022 juhlakiertueen, jonka ansiosta tämä thrash metal -yhtyeiden huippunimiin lukeutuva bändi saadaan ensi syksynä myös Suomeen.

Oulun Tullisalissa 21.10.2022 ja Turun Logomossa 22.10.2022 järjestettävillä keikoilla kuullaan bändin hittejä ja fanien suosikkibiisejä kaikilta bändin uran vuosikymmeniltä, ja settilistojen on luvattu vaihtuvan jokaisella keikalla. Kultaa ja platinaa myynyt Anthrax onkin tähän mennessä ehtinyt julkaista 11 studioalbumia, joten valinnanvaraa biisien suhteen riittää.

Bändi ei kuitenkaan keikkaile yksin, vaan ottaa mukaansa speed metal -yhtye Municipal Wasten, joka on korona-aikana valmistellut uutta musiikkia. Lisäksi myöhemmin ilmoitetaan konsertti-iltojen avaaja. Lipunmyynti Oulussa ja Turussa järjestettäville keikoille käynnistyy 20.8.2021.

“Siitä todella on jo aikaa kun olemme viimeksi rokanneet Euroopassa, mutta tulemme pian takaisin tuodaksemme melua teille kaikille. Emme pelkästään soita kappaleita neljän vuosikymmenen ajalta – hei, me tulemme tarjoamaan teille historiaa! – vaan meillä saattaa olla muutamia uunituoreitakin biisejä teidän varallenne.”, Anthrax-rumpali Charlie Benante sanoo.