Antti Tuisku imeskeli sormikkaita: ”WÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!”

Antti imi.

Simelius Simelius

Antti Tuisku imeskeli sormikkaitaan Instagramissa.

Tuiskun areenakiertue alkaa ensi viikolla, ja tapausta juhlistaakseen hän kirjoitti pitkän tekstin Instagramiin jossa kertoi kiertueen olevan eräs hänen uransa haaveista.

”Paljon on tapahtunut viimeisten 3 vuoden aikana. Oon saanu paljon tunnustusta asioista, joita ollaan tehty. (Btw, yksikään saavutus ei ole vain omaa ansiotani. Ei yksikään.) Ja oon saanu kokea ja elää suosioni huipulla teidän, yleisön kanssa elämäni parhaat vuodet ja hetket. Tämän saattelemana olemme nyt pisteessä, jossa se elämäni mittainen haave siitä areenakiertueesta toteutuu. Viiden päivän päästä!!! Koko ryhmä on varustettu sellaisella työmoraalilla, etten ole vastaavaa koskaan todistanut. Olemme tehneet töitä ja harjoitelleet kuukausia, jotta lunastaisimme ne tavoitteet, jotka me itse itsellemme olemme luoneet. Se, toteutuuko odotukset yleisön mielessä, jää nähtäväksi”, Antti kertoi.

Katso Instagram-kuva alta.

Ei uskois, että tässä kuvassa on Suomen kovin poptähti. Ja hyvä niin. Se, että haaveilee olevansa Suomen kovin poptähti, niin siinä ajatuksessa on jotain mikä kalskahtaa. En haluais, että mun elämään tuo sisältöä ajatus siitä, että voisin illalla sänkyyn mennessäni ajatella olevani jotain ”suositumpi” tai toista ”kovempi”. Silti mulla oli v 2014 tällainen päämäärä kun En kommentoi- albumia lähdettiin tekemään ja uusi sivu urallani ja elämässäni avautui. Miksi ajattelin näin? Koko elämäni olen haaveillut siitä, että saisin toteuttaa tässä maassa kansaiväliset mittakaavat omaavan halli- kiertueen, jossa voitais laittaa ”popspektaakkelin” määre jonnekin vielä vähän korkeammalle. Se, että uskaltaa edes realistisesti alkaa haaveilla tuollaisesta asiasta (pienessä maassa), vaatii lähtökohtaisesti (luonnollisesti) suurta suosiota ja sitä, että ihmiset haluavat hypätä tähän kaikkeen mukaan. Eikä se silloinkaan todennäköistä olisi. Paljon on tapahtunut viimeisten 3 vuoden aikana. Oon saanu paljon tunnustusta asioista, joita ollaan tehty. (Btw, yksikään saavutus ei ole vain omaa ansiotani. Ei yksikään.) Ja oon saanu kokea ja elää suosioni huipulla teidän, yleisön kanssa elämäni parhaat vuodet ja hetket. Tämän saattelemana olemme nyt pisteessä, jossa se elämäni mittainen haave siitä areenakiertueesta toteutuu. Viiden päivän päästä!!! Koko ryhmä on varustettu sellaisella työmoraalilla, etten ole vastaavaa koskaan todistanut. Olemme tehneet töitä ja harjoitelleet kuukausia, jotta lunastaisimme ne tavoitteet, jotka me itse itsellemme olemme luoneet. Se, toteutuuko odotukset yleisön mielessä, jää nähtäväksi. Joka tapauksessa, kannatti haaveilla ”Suomen kovimman poptähden tittelistä”. Ei siksi, että se tekisi autuaaksi. Vaan siksi, että saamme seuraavan 6vkon aikana twerkata maailman pois radaltaan ja tehdä siitä taas osaltamme parempi paikka. Ymmärrättehän, etten malta odottaa tätä kaikkea?? Ja ymmärrättehän, miten kiitollinen oon teille kaikille jo tässä vaiheessa? Ihan just mennään. WÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! #munonpakkotwerkkaa #areenakiertue #tj5 #älämissaatätä

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu