Antti Tuiskulta tulossa uusi single heti vuoden alkuun – kappale on osa suurempaa kokonaisuutta

Uusi single kertoo treenaamisesta.

30.12.2020

Pop-artisti Antti Tuisku julkaisee uuden Treenaa-singlen heti uuden vuoden alussa, perjantaina 1. tammikuuta. Kappale tulee olemaan osa suurempaa musiikillista kokonaisuutta, josta on tulossa lisää tietoa myöhemmin.

Uuden singlen kerrotaan olevan Tuiskun tämän vuoden helmikuussa julkaiseman Valittu kansa -albumin tapaan yhteiskunnallisesti kantaa ottava itseironisella tvistillä.

”Elämme yhteiskunnassa ja maailmassa, jossa kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo ovat jokseenkin orjuuttaneet meidät. Toisaalta ne ovat myös herättäneet ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä” Tuisku toteaa tulevaan singleensä liittyen.

Uuden singlen lähtöajatuksena on toiminut se, että Antti Tuisku on kertonut kuuntelevansa usein omaa musiikkiaan treenatessaan. Kappaletta ovat olleet työstämässä Jurek, Aku Rannila ja Saara Törmä.

Ensi kesänä Antti Tuisku nähdään Helsingin Olympiastadionin lavalla kahtena peräkkäisenä päivänä pidettävissä Bailantai-konserteissa 18. ja 19. kesäkuuta. Lippuja tapahtumaan myydään Lippu.fissä.

Lisää luettavaa