Archie Cruz ja Elias Gould mukana Selviytyjät-ohjelmassa

Tällä kertaa tropiikki vaihtuu pohjoisen erämaassa.

29.07.2020

Selviytyjät Suomi saa jatkoa, mutta hieman totutusta poikkeavilla leveyspiireillä. Selviytyjät Pohjola kuvataan nimensä mukaisesti pohjoisen erämaassa, jonne lähetetään 16 tunnettua suomalaiskilpailijaa.

Muusikoista mukana on keväällä kyseenalaista julkisuutta saanut ja kuntoutuksen läpikäynyt Archie Cruz, näyttelevä poppari Elias Gould ja tangokuningatar Johanna Pakonen.

”Partiotaustan omaava Archie rakastaa johtaa joukkoa ja tuntee olevansa metsässä kuin kotonaan. Hän vieroksuu maskuliinista energiaa ja liittoutuu mieluiten naisten kanssa. Archie kertoo olevansa huono ottamaan käskyjä vastaan, ja suorapuheisena miehenä hän päätyy usein keskelle konflikteja. Fyysisesti Archie on kovassa kunnossa, sillä potkunyrkkeilyn, tenniksen ja golfin ohella hän myös joogaa päivittäin”, Neloselta kerrotaan.

”Luonteeltaan Elias on temperamenttinen ja herkkä taiteilijasielu, jolla tunteet kiihtyvät nollasta sataan. Hänen sosiaaliset taitonsa ovat erinomaiset, ja Elias uskoo juonittelun sujuvan häneltä luonnostaan. Vieraampia asioita miehelle ovat retkeily ja kalastus, eikä hän ole milloinkaan koskenut perkaamattomaan kalaan. Eliaksen tavoitteena on korostaa omaa reippauttaan ja fyysisyyttään, ja antaa muille käsitys, ettei hän ymmärrä taktisesta pelistä yhtään mitään”, Gouldista sanotaan.

Muut osallistuvat julkimot ovat hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, tanssija Joalin Loukamaa, tubettaja Juuso ”Herbalisti” Karikuusi, juontaja Arttu Harkki, näyttelijä Kerttu Rissanen, Big Brother Suomi -voittaja Kristian Heiskari, bloggaaja Sara Vanninen, yrittäjä ja entinen poliisi Marianne Kiukkonen, radiojuontaja Karoliina Tuominen, realitytähti Niko Saarinen, malli Sabina Särkkä, dj ja yrittäjä Suvi Pitkänen sekä näyttelijä Oskari Katajisto.

Tiedotteessa kerrotaan, että kilpailijoiden varusteet tulevat poikkeamaan edellisiltä vuosilta. Mukaan saa ottaa lämmintä vaatetta ja kunnolliset kengät, mutta vaatteiden määrä on hyvin rajattu ja repun sisältö kaukana perinteisen eräretkeilijän varustuksesta. Kilpailijoilla on käytössään makuupussit, mutta teltasta tai makuualustasta he voivat vain haaveilla.

Selviytyjät Pohjolan juontaa Juuso Mäkilähde. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi vuonna.

Lisää luettavaa