Ariana Grande erosi poikaystävästään: eivät pidä yhteenpaluuta mahdottomana

Pariskunnan tiet erosivat vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

15.10.2018

Yhdysvaltalainen pop-laulaja Ariana Grande, 25 sekä Saturday Night Live -ohjelmasta tuttu Pete Davidson, 24 ovat eronneet viikonloppuna purkaen samalla kihlauksensa, kertoo TMZ. Entisen pariskunnan lähipiiriin kuuluva lähde kertoo, että päätös oli yhteinen

Suhteen kuvaillaan tulleen väärään aikaan ja olleen liian paljon liian nopeasti. Tämän vuoksi suhteen päättymisen ei pitäisi olla myöskään shokki kenellekään, kertoo lähde People-lehdelle.

Pariskunta alkoi seurustella toukokuussa, ja vain muutaman viikon yhdessäolon jälkeen Davidson kosi Grandea. Yllätyskihlojen jälkeen nuoripari muutti yhteiseen asuntoon Manhattanin Chelseaan ja adoptoi lemmikkipossun.

Ero tulee erityisen vaikeaan aikaan Grandelle, jonka ex-poikaystävä Mac Miller kuoli 7. syyskuuta ilmeisesti huumeiden yliannostukseen.

Davidson oli poistanut viikonlopun aikana sosiaalisen median tilinsä käytöstä, kun taas Grande ei ollut poistanut Instagramistaan kuvia entisestä poikaystävästään ainakaan vielä maanantai-iltaan mennessä.

Mutta vaikka pariskunta onkin nyt eronnut, eivät he sulje mitään mahdollisuuksia pois tulevaisuudessa. (TMZ)

Lähde: Rap-Up

Lisää luettavaa