Ariana Grande laulaa Kendrick Lamaria ”kuin Evanescence” ja Drake kääntyy ysäripopiksi

Poptähti vieraili Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa.

Ariana Grande julkaisi toissa perjantaina singlen No Tears Left To Cry. Biisi nousi Suomen singlelistan sijalle 7 ja Billboardin Hot 100 -listalta tuli 3. sijoitus.

Draken Nice for What ja God’s Plan pitävät sitkeästi Billboard-listan kirkkaimpia sijoja, eikä Grande onnistunut vielä nappaamaan uransa ensimmäistä piikkipaikkaa.

Huomion arvoista on myös se, että kappaleen kirjoittaneen hittinikkari Max Martinin Billboard-suosion ”kuiva kausi” jatkuu. Martinin edellinen Hot 100 -listan ykkössija on vuodelta 2016 (Justin Timberlaken Can’t Stop the Feeling!) ja vuosi 2017 oli Martinin ensimmäinen välivuosi listaykkösissä yhdeksään vuoteen. Martin on kirjoittanut 22 Billboardin listaykköstä, vain Paul McCartney ja John Lennon ovat määrässä hänen edellään.

Ja takaisin Grandeen! Laulaja vieraili Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa esittämässä tuoreen sinkkunsa. Sen lisäksi Fallon laittoi poptähden genrehaasteeseen, jossa piti esittää tunnettu biisi jollain toisella tyylillä. Grandelle ”arvottiin” Kendrick Lamarin Humble, joka piti esittää goottityyliin, ja Billboard-listalla Granden edellä oleva Draken God’s Plan, joka piti kääntää ysäripopiksi. Alla videotodisteita.

Grande paljasti Fallonin haastattelussa tulevan levynsä nimen olevan Sweetener. Se ilmestyy hänen mukaansa kesällä.