”Artisti luulee ostavansa kalliilla maksuilla mielenrauhaa” – Kanye West haastaa vakuutusyhtiön oikeuteen

Kanye West haastaa vakuutusyhtiön oikeuteen.

Kanye West haastaa vakuutusyhtiön oikeuteen.

West keskeytti Saint Pablo -kiertueensa viime vuoden marraskuussa. Tuolloin hän lopetti Sacramenton keikan kesken vain 30 minuutin jälkeen. West vietiin sairaalaan, ja hänen kerrottiin vaipuneen väliaikaiseen psykoosiin univajeen ja nestehukan takia.

Nyt Hollywood Reporter kertoo, että West on haastanut vakuutusyhtiön oikeuteen ja vaatii itselleen 10 miljoonan dollarin korvauksia. Westin mukaan vakuutusyhtiö kieltäytyi maksamasta korvauksia keskeytyneestä kiertueesta Westin väitetyn huumeiden käytön takia.

Haasteen mukaan vakuutusyhtiön väitteet siitä, että Kanye Westin marijuanan käyttö olisi ollut osasyy kiertueen perumiselle ovat yksinkertaisesti epätosia.

Haasteessa myös sanotaan, miten West ja hänen edustajansa ovat pettyneitä vakuutusyhtiöiden tapaan käsitellä tapauksia, joissa artisti joutuu keskeyttämään kertueensa. Sen sijaan vakuutusyhtiöt yrittävät vältellä korvausten maksua huterilla tekosyillä oikeudenkäynninkin uhalla.

”Artisti luulee ostavansa kalliilla maksuilla mielenrauhaa. Sen sijaan vakuutusyhtiöt haluavat ainoastaan päästä tällaisissa tilanteissa käräjille ja välttää vakuutusmaksujen maksaminen.”