Asko Kallosen seuraaja valittu – Jukka Immonen nimitetty Warner Music Finlandin Head of A&R:ksi

Warnerilla tapahtuu.

05.10.2023

Jukka Immonen on nimitetty Warner Music Finlandin Head of A&R:ksi 1. tammikuuta 2024 alkaen. Warner Music ostaa samalla Immosen perustaman The Fried Music levy-yhtiön liiketoiminnan.

Immonen on valittu Head of A&R-tehtävänsä jättävän Asko Kallosen seuraajaksi. Kallonen toimii jatkossakin Warnerin A&R-konsulttina ja mentorina muutamassa artistiprojektissa.

Jukka Immonen on erös Suomen arvostetuimmista ja menestyneimmistä tuottajista. Hän on työskennellyt artistien kuten Anna Puun, Elastisen, Jenni Vartiaisen, Lauri Tähkän, Sunrise Avenuen ja Vesalan kanssa sekä saanut yli 50 kulta- ja platinalevyä.

Immonen perusti The Fried Musicin vuonna 2002. Sen jälkeen yhtiön levypuolella menestyneitä artisteja ovat muun muassa Viivi, Anna Puu, Keira ja Knipi. Artistit siirtyvät osaksi Warner Musicia, joka tarjoaa heille pääsyn yhtiön maailmanlaajuiseen verkostoon.

”Olen innoissani uudesta roolistani Warner Music Finlandin Head of A&R:nä. Warnerin tiimi on täynnä lahjakkaita ja motivoituneita ammattilaisia ja odotan innolla työskentelyä heidän kanssaan. Minusta tuntuu, että meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet myös viedä lisää suomalaisia artisteja kansainvälisille markkinoille”, Jukka Immonen kertoo.

Lisää luettavaa