Aurora valaa luottamusta hyvien tekojen voimaan

Ystävä-biisissä ei anneta sijaa epäluuloisuudelle.

Kaksi kultaa myynyttä albumia julkaisseelta Auroralta ilmestyi eilen uusi single, jossa liikuskellaan perinteisen popin mailla. Artistin edelliset singlet Puhu mulle ja Vettä kaivoon, jossa vierailee Keko Salata, nousivat Spotifyn Top 50 -listalle, ja jälkimmäinen onkin streamannut jo kultaa.

Ystävä on kaikin tavoin toiveikkaan nousujohteinen kappale, joka raukeasti keinuvilla tahdeillaan rakentaa luottamusta ystävyyteen ja rakkauteen. Maailmanlaajuisten katastrofien keskellä olisi helppo antaa periksi ja valua ajatuksissaan kohti epätoivoa, mutta Auroran hyväntahtoinen kappale muistuttaa miksi herkkyydelle ja optimismille on paljonkin sijaa.

”Ystävä sai alkunsa, kun tuntui että olin jäänyt jumiin kyyniseen ajatteluun”, Aurora kertoo. ”En tiennyt mitä kirjoittaisin, tai miksi ja kenelle laulujani tekisin. Halusin saada aikaan jotain, jonka jälkeen jaksaisin taas uskoa ihmisiin ja hyvien tekojen voimaan. Kirjoitin tämän biisin vapauttaakseni itseni hankalasta olotilasta ja toivon, että kappale toisi myös kuulijalle takaisin sen saman luottamuksen jonka itse sain sen kirjoitettuani.”

Lohtubiisiksi tarkoitetun kappaleen on tuottanut Mats Takila, ja se ilmestyi Sonyn kautta. Aurora kertoo löytäneensä Ystävä-biisin ja muiden lähiaikoina tekemiensä kappaleiden kautta uutta otetta artistiuteensa, ja päässeensä biisintekijänä lähemmäs sitä ydintä, joka on hänelle kaikkein tärkein.

”Inspiraatiota on tullut myös tarot-korttien visuaalisista teemoista, ja tämä näkyy myös uusien singlejen kansitaiteessa”, Aurora kertoo viimeisenä kuriositeettina.

Kuuntele Auroran uusi kappale alta.

YouTube video

Lisää luettavaa