Ava Max ja Sleep Token mukaan Ilosaarirockiin

Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on nyt julkaistu.

28.02.2023

Ilosaarirock järjestetään tänä vuonna 14.-16. heinäkuuta Joensuun Laulurinteellä. Tapahtuman kattaus on täydentynyt kahdella ulkomaisella nimellä.

Uudet kiinnitykset ovat albanialais-amerikkalainen poplaulaja-lauluntekijä Ava Max ja mystinen brittiryhmä Sleep Token. Aiempia julkistuksia ovat muun muassa The Prodigy, Years & Years, Ville Valo eli VV, Carpenter Brut ja Jacob Banks.

”Tähän julkaisuun tiivistyy taas loistavasti koko Ilosaarirockin sielu. Ohjelmasta löytyy niin globaalia popdiivaa suoraan maailman suurimpien ja soitetuimpien soittolistojen kärjestä kuin sitten vähän arvoituksellisempaa crossover-tykittelyä kenties maailman mystisimmältä yhtyeeltä. Jokaiselle jotakin”, Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen kommentoi.

Ilosaarirockin päiväkohtainen aikataulu on nyt julkaistu, ja löydät sen täältä. Samaten kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Festivaalilippuja voi ostaa Tiketistä ja osoitteesta lippu.fi. Esimerkiksi kolmen päivän lippuja saa 189 eurosta alkaen. Kaikki lipputyypit ja lisätiedot Ilosaarirockin sivuilta.

Viime kesänä uuden yleisöennätyksensä tehnyttä Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan Pohjois-Karjalan musiikki- ja kulttuurielämää sekä suojellaan itäsuomalaista luontoa.

Lisää luettavaa