Avointa ja monipuolista musiikkia – Haastattelussa Madboiali

Fendi-single ilmestyi juuri.

06.02.2021

Rumban juttusarjassa nostetaan esiin nousevia ja potentiaalisia nimiä. Jutussa käydään läpi paitsi artistin suhtautumista musiikkiin, myös sitä miten artistin polulle ikinä päädyttiin. Edellisessä osassa oli Runo, sen löydät täältä.

Tällä kertaa vuorossa on Babyfacelle kiinnitetty Madboiali. Kerroimme Babyfacesta aiemmin viikolla täällä.

Viime vuonna Mielentila-kokonaisuuden julkaissut Madboiali käynnisti vuoden 2021 Fendi-singlellä. Rumballe artisti kertoi niin Molybros-taustastaan kuin musiikistaan.

Mikä soi napeissa just nyt?
”Tällä hetkellä mun korvissa soi Lil Babyn This Week -biisi. Mun mielestä The Kid Laroi tekee mielenkiintoista musaa. Sen soundi ja tyyli käyttää sitä on tosi spessu ja myös sen melodiat on todella koskettavia.”

Silloin tajusin, että haluan artistiksi.
”Pelasin ennen korista ja kun lopetin sen, aloin hengailee nuorisotalon studiolla ja samalla kuvasin Molybrosille YouTube-videoita. Must tuli osaa sitä tiimii kuvaajana ja siitä homma lähti käyntiin.”

”Aloin viettää enemmän aikaa studiolla ja samaan aikaan kanava alkoi saamaan kunnon näkyvyyttä ja päätin, että nyt on hyvä aika käyttää sitä platformia ja alkaa droppailemaan musaa. Frendit myös kannusti ja päätin alkaa ottamaan musan tosissaan ja tehdä siitä mun ammatin.”

Musiikillinen esikuvasi?
”Pienestä lähtien oon aina ollut iso Drake-fani. Kuuntelen tosi paljon sitä ja se on selkeesti vaikuttanut mun musaan. Oon uskaltanu kokeilla erilaisia soundeja hänen takiaan ja pyrin olemaan yhtä monipuolinen artististina kuin hän on.”

Supervoimasi?
”Oon monipuolinen artisti ja mun tapa ilmaista mun tunteita musiikin kautta erottaa mut muista.”

Jos nyt kuulisit musiikkiasi ensimmäistä kertaa, niin mihin siinä rakastuisit?
”Mun melodiat ja flow olisi se mihin rakastuisin ensimmäistä kertaa.”

Madboiali?
”Mun nimi tulee slangi-sanasta ’mad’, joka meinaa jotain siistiä tai coolia. Pistin vaan perään boi ja Ali, eli ei se ollut mitenkään sen deepimpi. Ihmiset yleensä luulee, että mun nimi meinaa ’vihainen poika Ali’, mutta se ei ole se tarkoitus.”

”Mun musa on avointa ja monipuolista. Uskon, että kaikki musiikin kuuntelijat voisi löytää mun katalogista ainakin yhden biisin mistä ne fiilaa, koska sieltä löytyy niin paljon erilaista musiikkigenrejä. Kirjoitan asioista mitä tapahtuu mun omassa elämässä ja mun ympärillä.”

Lisää luettavaa