”Basso on isompi kokonaisuus kuin radio” – Bassoradion uusi musiikkipäällikkö on DJ Herkules

Henrik Suhonen siirtyy juontajasta musiikkipäälliköksi.

Bassoradion uudeksi musiikkipäälliköksi on nimitetty Henrik Suhonen eli DJ Herkules. Bassoradiossa Suhonen on toiminut somemanagerina ja H-Hetken juontajana. Suhonen on työskennellyt musiikkikentällä lähes 20 vuotta ja on dj-hommiensa lisäksi muun muassa levymerkki Skorpionin A&R.

”On suuri kunnia tulla valituksi Suomen parhaan radiokanavan musapäälliköksi, mutta tämä on vain osa toimenkuvaa. Näinä päivinä Basso on isompi kokonaisuus kuin radio”, Suhonen kertoo.

”Emme keskity vain puskemaan valmiiksi pureskeltuja hittejä vaan näyttämään laajan kattauksen hyvää tämän hetken soundia. Musiikki tulee soimaan radiossa, kuulumaan tapahtumissamme sekä näkymään videoissamme entistä parempana ja mielenkiintoisempana kokonaisuutena. Omalle tontilleni kuuluu musiikin lisäksi siis tapahtumakuratointi ja videosisältöjen tuottaminen. Tulemme panostamaan erityisesti videoihin tänä vuonna.”

Suhosen siirtyessä uusiin tehtäviin Bassoradion keskipäivän juontajana aloittaa Elina Otsala.

Bassoradio on ehdolla maaliskuussa järjestettävässä Radiogaalassa seitsemässä eri kategoriassa, muun muassa vuoden radioksi.